Zbog naglog pada cena i još boljih radnih karakteristika štampači A3 formata postaju sve popularniji i interesantniji širem krugu potrošača. Upravo iz tog razloga odlučili smo se da vam predstavimo jedan sjajan Epson model spreman da odštampa sve što poželite.

Vizuelno posmatrano Stylus Office B1100 je dosta sličan starijim Epson Stylus modelima, ali se od njih razlikuje po daleko većim gabaritima i ugrađenoj elektronici i mehanici.
 
Za Stylus Office B1100 je karakteristično da koristi četri odvojena DURABrite Ultra  kertridža sa mastilom i da za vremenski interval od jednog minuta može da odštampa do 13 stranica A4 formata (sa grafičkom podlogom). Situacija sa A3 formatom je dosta drugačija i tu se postiže oko 7 strana u minuti. Kod fotografske reprodukcije (takođe na A3 medijima) brzina štampe je logično manja, ali mu to ne možemo uzeti kao manu, pošto većina stonih štampača u ovoj kategoriji ne postiže neke spektakularne brzinske rezultate. Sa druge strane u pogledu kvaliteta štampe spada među bolja rešenja u svojoj klasi, pogotovo kada je reč o detaljnosti i reprodukciji boja. Na formiranim otiscima nismo uočili nikakve znakove deformacija, a Altona i SpancerLab testovi pokazuju dobru popunjenost karaktera mastilom.
 
Epson Stylus Office B1100  je jedan od najtiših A3 štampača sa kojim smo imali priliku da se družimo poslednjih godina i gotovo smo sigurni da će osvojiti srce svakog ozbiljnog korisnika kome je potreban kvalitetan printer većeg formata. Njegova cena u potpunosti je opravdana mogućnostima koje nudi.

Cena (sa PDV-om): 20.700,00 dinara
BS Procesor – www.bsprocesor.com
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime