Ekrani su definitivno postali neizostavan deo naših života. Obično oni na mobilnim telefonima, koji su nam uvek pri ruci. Ali, ponekada je veće zaista i bolje, a Samsung OLED televizori mogu da vam olakšaju i unaprede život, kako po pitanju posla i rada tako i uživanja i opuštanja.

Karakteristike modela poslednje generacije donose brojne funkcionalnosti koje su nam se posebno dopale. To znači da ćete na Samsung OLED modelima lako organizovati vaš online život i rad. Recimo, sasvim jednostavno ćete ga po potrebi koristiti kao monitor, što je u vreme i dalje aktuelnog rada od kuće itekako korisno. Ne zaboravimo ni video pozive i konferencijske sastanke koji će na velikom ekranu izgledati realistično, baš kao da uživo vodite razgovor.

Tome doprinosi i Samsung OLED tehnologija koja pruža fantastičan kontrast uz duboku crnu, visoku dimaniku i žive boje. Oštrina slike se naravno podrazumeva kao i dovoljno osvetljenja da čak i uz direktno sunce jasno vidite šta je na televizoru prikazano. Neuronski Quantum 4K procesor pruža vrhunski doživljaj gledanja i praćenja samog sastanka uz perceptivno mapiranje boja i OLED pojačivač osvetljenosti. Tehnologija 4K AI skaliranja dopunjena sa 20 neuronskih mreža ističe svu moć 4K rezolucije.

Ističemo i vrhunski, elegantan dizajn koji odiše luksuzom. Okvir novih modela je tanak i diskretan a izgled će se uklopiti u svaki enteriejr.

A kada završite sa poslom, za vrhunski užitak i opuštanje uz omiljene filmove i serije tu su novi Samsung Top Channel zvučnici koji podižu Dolby Atmos doživljaj na viši nivo.

Samsung OLED televizori su idealni partneri za ovo vreme i zato zaslužuju našu preporuku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime