Kompanija Kingston nedavno je predstavila jedan od trenutno najbržih USB 3.0 flešića na svetu, model – DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 (G3). Fizički gledano ovaj fleš drajv se poprilično razlikuje od svega što smo do sada imali prilike da vidimo iz Kingston-ove kuhinje (blago zaobljene ivice, skoro kockast izgled…), a napravljen je od čistog metala koji donosi najviši mogući nivo otpornosti na sve spoljne uticaje, padove i potrese. Isti je rezistentan i na ogrebotine i otiske prstiju, što ga čini krajnje jednostavnim za održavanje.

Osnovu DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 (G3) flešića čine jedni od najbržih fleš memorijskih modula i USB 3.0 kontroler poslednje generacije zahvaljujući kom postiže brzine transfera podataka od 150MB/s – za čitanje, odnosno 70MB/s – za upis. Idealan je za prenos i čuvanje fotografija visoke rezolucije, HD filmova, muzike i uopšte najrazličitijih digitalnih podataka. Može da bude i dobro rešenje za bekap i to onaj brzi, koji je svima nama u nekom momentu potreban.

Pored fantastičnih radnih karakteristika DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 (G3) se odlikuje i neverovatnom lakoćom korišćenja zbog posedovanja kliznog mehanizma (isti skriva USB nastavak). Da stvar bude još lepša kompatibilan je i sa svim aktuelnim Windows i Mac OS X platformama, a na tržištu se može naći u kapacitetima od 32GB i 64GB. Logično – cenovno je pozicioniran u najvišu kategoriju i po našem mišljenju vredi svaki uloženi dinar!

Cena (sa PDV-om): za model od 64GB – 8.100,00 dinara
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime