Compro je poznati proizvođač u svetu video opreme. Sada smo proverili šta donosi VideoMate C200 Plus kartica. Ona predstavlja osnovnu capture karticu, a zapravo, radi se o USB adapteru veoma malih dimenzija. Preko priloženog kabla dobijate činč konektore za analogni audio, kompozitne i S-video konektore.

 

U paketu između par uputstava stiže i produžni USB kabl i CD sa odgovarajućim pratećim softverom sa snimanje i obradu TV materijala. Veliko iznenađenje za nas je bilo prisustvo Power Directora u svom najnovijem izdanju, koji nudi veliki broj mogućnosti, a uz to predstavlja sasvim dobro rešenje čak i za početnike.
 
Kompletan audio i video materijal se može povući sa različitih izvora, kao što su digitalni aparati, kamere, kamkoderi, DVD i CD diskovi, kao i najrazličitiji eksterni izvori. Montaža video materijala je relativno jednostavno odrađena i svodi se na praćenje koraka kroz koje vas vode najrazličitiji čarobnjaci  u zavisnosti od toga kakve prateće i krajnje efekte želite na vašem izlaznom materijalu.

 

Izlazni materijal se prihvata isključivo u MPEG-2 formatu, dok za ostale formate morate da uradite nadogradnju softvera. Niska cena i kvalitet su naša preporuka za ovaj model.

 

DirectLink

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime