Telenor je danas predstavio dva noviteta u Srbiji. To su HD zvuk, kao i Mi-Fi uređaj koji se već nalazi u ponudi.

Mi-Fi uređaj predstavlja portabl internet baznu stanicu, dostupan je svim korisnicima Surfuj plus paketa i omogućava pristup internetu i do 10 uređaja koji se nalaze u blizini. Svi korisnici priključeni na Telenorov Mi-Fi mogu međusobno deliti informacije putem lokalne mreže. Upotreba ovog uređaja je jednostavna i aktivira se unošenjem šifre na telefonu, tabletu ili kompjuteru, bez potrebe instaliranja bilo kakvog softvera na korisničkom računaru.

Uz Surfuj plus pakete korisnici dobijaju neograničen internet i pristup muzičkom servisu Deezer. Najpopularniji internacionalni muzički servis – Deezer raspolaže bazom sa više od 25 miliona pesama, 30 hiljada radio stanica, a koristi ga više od 30 miliona ljudi.

U zavisnosti od korišćenja interneta i svakodnevnih obaveza, korisnik može da izabere između četiri paketa (Surfuj Plus S, Surfuj Plus M, Surfuj Plus L i Surfuj Plus XL) sa 3, 12, 24 odnosno 36 gigabajta internet saobraćaja. Nakon što potroši gigabajte predviđene paketom, korisnik može neograničeno koristiti Telenor internet sa smanjenom brzinom i bez dodatne naplate.
 
HD zvuk, nova usluga u Telenoru Srbija, omogućava unapređen kvalitet razgovora u Telenor Pametnoj mreži tako da će korisnici imati osećaj kao da pričaju sa sagovornikom licem u lice. Pored toga što je glas sagovornika jasniji, HD zvuk ima i mogućnost utišavanja šumova u okruženju kako bi korisnik mogao neometano i jasno da komunicira što će znatno poboljšati korisničko iskustvo. 

Ova usluga dostupna je u celoj Pametnoj mreži (GSM i 3G), besplatna je i imaju je pojedini modeli pametnih telefona u Telenorovoj ponudi kao što su: HTC Desire X, HTC One, Nokia Lumia 920, 820, 620, Nokia Pure View 808 and Sony Xperia E.