Kada vam neko pomene reč "tech" verovatno odmah pomislite na metal, plastiku, staklo… nešto što je hladno, sjajno i izveštačeno. I takvi uređaji jesu popularni.

Ali šta je sa onim ljudima koji od uređaja pored funkcionalnosti, efikasnosti i prenosivosti zahtevaju i toplinu i prirodnost? Njima će se sigurno dopasti Chute Smartphone-telefon napravljen od bambusa.

Telefon je dizainirao Majkl Laut, dizajner industrijskih proizvoda, i ono što je uspeo jeste da u spoljašnjost telefona "ugradi" vedro raspoloženje i dodir prirode.
Ono što se nalazi unutar telefona je za sada nepoznanica, jer se proizvođač kompanija Chute, fokusirala samo na predstavljanje spoljašnjeg izgleda. Ipak, pretpostavka je da telefon poseduje sve funkcije koje današnji standardi zahtevaju.
Maska telefona, koja je napravljena od bambusa, izuzetno je izdržljiva. Čak je izdržljivija i od standardnih plastičnih maski modernih telefona.
Telefon je i znatno lakši, a ne treba pominjati koliko je značajan u zaštiti okoline, jer je bambus u potpunosti razgradiv. Ipak, poslednju reč imaju kupci i finansijska isplativost Chute telefona videće se kada se bude pojavio u komercijalnoj prodaji.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime