Kompanija ASUS proširila je svoju ponudu Zenbook računara modelom UX32VD-R3001V koji je fizički veoma sličan Apple-ovim MacBook Air mašinama, međutim reč je o hardverski potpuno drugačije koncipiranom ultrabook-u koji “kida uši” kada su grafike performanse upitanju.

ASUS je Zenbook UX32VD-R3001V kompletno napravio od aluminijuma i opremio ga izuzetno moćnom eletronikom na čelu sa novim Core i5 procesorom, 4GB radne memorije i hard diskom kapaciteta 500GB. Tu je i SSD od 24GB koji je proizvođač ugradio kako bi sistem, odnosno OS i aplikacije radile mnogo brže.

Za grafički podsistem zadužena je kombinacija Intel-ovog HD 4000 akceleratora i NVIDIA-jinog GT620M GPU-a zahvaljujući kom možete uživati u multimediji visoke definicije, igranju najnovijih igrica i editovanju video i grafičkih sadržaja. Sjajnu GPU podršku prati i vrhunski displej dijagonale 13.3 inča i rezolucije 1366×768 piksela. Isti koristi LED pozadinsko osvetljenje i jedan je od najtanjih na tržištu, što Zenbook UX32VD-R3001V čini još atraktivnijim.

Ovaj ultrabook ima i lepo rešenu tastaturu sa tasterima plitkog hoda, dok je Multi-Touch trackpad ispod proseka i verovatno jedina mana Zenbook UX32VD-R3001V računara. Sa druge strane mašina dolazi sa Operativnim sistemom i skupom sjajnih aplikacija, a to se jako ceni. Cenovno gledano spada u neku srednju klasu zbog čega od nas dobija preporuku više.

Cena (sa PDV-om): 131.450,00 dinara
Kontakt: Asus

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime