Devojke pogledajte ovaj preslatki Acer Aspire One Happy netbook računar. Ali nemojte da se zavarate, pošto ovaj model nije samo obična slatkica koja će vas očarati svojim izgledom na prvi pogled, već se i u njenoj unutrašnjosti krije veliko srce.

Ekran od 10.1 inča je rezolucije 1024 x 600 tačaka, što je dovoljno za sve najčešće operacije, koje podrazumevaju Internet, Office, pa čak i gledanje filmova u pauzama napornog dana. Ugrađena je kamera, kao i pregršt priključaka. Naravno najvažniji je WiFi modul za bežično povezivanje, a tu su i recimo USB, mrežni priključak kao i čitač memorijskih kartica koji će se baš lepo družiti sa vašim mobilnim telefonom ili digitalnom kamerom.

Acer poručuje da će ovaj sjajni model raditi neverovatnih 8 sati samo sa jednim punjenjem baterija, a pohvalićemo i moguće ugrađivanje GSM modema, što znači da ćete baš svuda biti online. Kapiramo da je to danas najvažnije. Ovaj model dolazi sa Intel Atom procesorima, a možete odabrati konfiguraciju koja vam najviše odgovara. Najbolje od svega je što je težak samo 1 Kg, što znači da će bez problema stati u žensku torbicu ili školski ranac.

 

Cena za osnovni model:  32,999 dinara sa PDV-om

Acer

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime