Bez dobrog i pouzdanog napajanja nema kvalitetnog i snažnog PC računara, pa prilikom kupovine istog treba obratiti pažnju da bude potpisano od proverenog brenda i da nudi zavidan broj zaštita koje garantuju da i u slučaju jačih strujnih udara neće doći do otkaza računara. Mi vam toplo preporučujemo jedno takvo koje potpisuje kompanija Chieftec i verujemo da će vas dugo, dugo služiti…

CTG-650C je vrhunsko napajanje maksimalne izlazne snage 650W i dizajnirano je za korisnike koji planiraju da sklapaju snažan i stabilan desktop računar. Ono što je karakteristično za ovaj model je besprekorna izrada i upotreba najbolje elektronike i prigušnica, zahvaljujući kojima može da obezbedi normalan rad i u ekstremnim uslovima.

CTG-650C dolazi sa A80 certifikatom i velikim brojem sistema za zaštitu: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection) i OTP (Over Temperature Protection), mada je njegovo glavno oružje sistem inteligentne kontrole napajanja, što u bukvalnom prevodu znači da ako dođe do neke ozbiljnije havarije otkazaće samo napajanje sprečavajući uništavanje, odnosno havariju core komponenti.

U biti radi se o modularnom napajanju koje se lako može montirati u sve vrste Midi Tower kućišta i koje bez problema može da opslužuje i zahtevnije core komponente. Zapravo, CTG-650C napajanje je i osmišljeno sa namerom da pogura ATi Cross Fire X i NVIDIA SLI kombinacije i u praksi ono to savršeno radi. Da stvar bude još lepša njegove odlične performanse prati sasvim korektna cena, zbog koje od nas dobija apsolutnu preporuku.

Cena (sa PDV-om): 9.199,00 dinara
Kontak: EWE

1 KOMENTAR

 1. Evo, malo da dopunim.
  Nije lako opisati pc napajanje ukratko.
  Mnogo toga tu moze da se kaze….. ceo diplomski, ako hocete.
  Napajanje je najvazniji i jedan od najkompleksnijih komponenti na kompjuteru.
  Najveci deo korisnika kompjutera uopste ne obraca paznju na kvalitet napajanja koji kupuje.
  Jedni to rade iz neznanja, a drugi deo njih to radi iz kompromisa, kako bi ustedeli novac za graficku kartu, monitor, cpu, itd.
  VELIKA GRESKA.
  Stabilan racunar je siguran racunar.
  Nezeljenih situacija ima, ali ne bih sad o tome.
  Kupovinom vrhunskog napajanja dobijate mnogo…… dugogodisnja garancija, velika energetska i toplotna efikasnost, velika stabilnost u radu, sve moguce zastite, opcije kabliranja, stabilna voltaza, mali ripple, 100% japanski elektroliti, bezbednost za ostale komponente, itd.
  Na napajanju se ne sme i ne treba stedeti.
  Kupovinu kompjutera treba poceti od napajanja.
  Pohvala redakciji na izboru teme !!!
  Pozdrav

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime