U San Franciscu Apple je predtavio dva nova iPhonea, poboljšani Apple TV i veći iPad Pro. 

 
Iz Apple su najavili da Facebook Messenger, GoPro i iTranslete dolaze na Apple Watch.
 
Istaknuto je da će aplikacija AirStrip promeniti način na koji lekari komuniciraju sa pacijentima. Aplikacija prati i beleži vitalne znake. 
 
Novi iPad je najveći novitet otkad se iPad pojavio, rekao je Tim Cook. 
 
Predstavljen je veći iPad Pro. Radi se o 12,9 inčnom iPadu, debljine 6,9 milimetara, sa rezolucijom 2742×2048 piksela. Unutra se nalazi A9X 64 bitni čip treće generacije koji je 1,8 puta brži od A8X. Baterija traje deset časova, a unutra je i sistem sa četiri zvučnika koji se menja zavisno od toga kako držite uređaj.
 
iPad Pro se proizvodi u zlatnoj, srebrnoj, space grey boji, cena je u SAD od 799 dolara za verziju od 32 GB, 949 dolara za model 128 GB. 
 
Apple Pencil je novotarija iako je reč o klasičnom ali poboljšanom stylusu. 
 
Ove godine Apple je udružio snage s Microsoftom koji je u San Francisku predstavio Word i Office za iPad.
 
Predstavljen je novi Apple TV, sa daljinskim koji ima staklenu touch površinu. Mogućnosti su brojne, ako niste razumeli šta glumac govori u seriji uključićete titlove ili ako volite sport a dve utakmice su istovremeno, gledaćete ih obe. 
 
Na kraju predstavljanja noviteta pojavio se i iPhone, što se željno očekivalo. To je iPhone 6S i 6S Plus koji izgledaju skoro isto, mada je jedan roze boje. Inovacije su hardverske. 
 
Apple je predstavio 3D Touch koji je najavljen i kao “force touch” koji reaguje zavisno od jačine pritiska što kao rezultat ima niz novih funkcija.
 
I novi modeli iPhonea imaju A9 čip koji je 70% brži, dvostruko je brži i WiFi a tu je i nova Sight kamera koja ima 12MP i 50% više piksela nego ranije. Nova kamera omogućuje i kvalitetnije panorame, snimanje i obradu HD/4K videa a tu je i 5MP FaceTime kamera kao i True Tone blic. 
 
Na današnjem predstavlju u San Franciscu predstavljeni su i novi kaiševi i boje pametnih satova.
 
Evo deo odnoga što se moglo videti u San Franciscu.