Važno je učestvovati, nije slogan koji nam se baš dopada. Mi volimo da pobeđujemo! Zato nam se dopao ovaj Humminbird RF35 uređaj koji će čak i od pecaroša koji je ribu video samo na televiziji napraviti pravog dunavskog alasa. A pecanje i nije pecanje ako ništa ne uhvatite, a usput vas izujedaju komarci, žena ostavi zbog zapostavljanja, a ortaci zezaju pošto su oni uhvatili soma od 20 kila. Tako je ovakva pomoć tehnologije sasvim u redu, sa moralnog apekta.

Svi iskusni pecaroši znaju da je pronalaženje pravog mesta najvažnija stvar u celoj priči, a ovaj sonar će vam pomoći baš u tome. Posebno dobro je što nećete morati da ga dovezete u Ladi Nivi na lokaciju, već je dovoljno mali da ga smestite na zglob ruke, a zeleni sonar ubacite u vodu i pogledate na ekranu da li ispod ima ribe. Pored toga što će vam porasti samopouzdanje, što je uvek dobro za razne stvari, više nećete morati da kupujete šarana u lokalnoj ribarnici da bi ste imali alibi za odsustvo sa porodičnog okupljanja. Cena: 80 dolara.

6 KOMENTARI

  1. ovo je super stvarcica, i voleo bih da znam da li je ima kod nas u prodaji i koja joj je cena,ko od nasih prodavaca ribolovacke opreme je ima na lageru…?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime