Ecopod
Konzerve nisu previše seksi, ali sa ovim Exopod podgrejačem za instant hranu mogu da postanu zanimljiv izbor za hladne zimske dane. Izgleda opako a pritom je i fantastično jednostavan: samo sunite u njega sadržaj Carnex gulaša za 2 osobe i sačekajte minut.
Cena: 240E
   

Kitchen Devil Mezzaluna
Šta je balkanska kuhinja bez bureka, a burek bez adekvatnog noža je kao seks bez partnera. Ustvari, ovaj ovalni nož je namenjen seckanju povrća i začina, ali smo sigurni da može da posluži i za lokalne specijalitete. Pored nesumnjive multifunkcionalnosti ima i opasan vizuelni efekat.
Cena: 15E
   

Jamie Oliver Tefal Survival Kit
Jamie Oliver je pokupio foru od braće Rusa i sa Tefalom napravio šerpe babuške. U kompletu su vok za kinesku klopu, tiganj i šerpa za soseve, a sve je prekriveno divnim kancerogenim tefalom. Izgleda tako lepo da bi ga pre stavili na zid kao ukras nego ga koristili za kuvanje.
Cena:130E
   

Krups LCD Toaster
Majstori kuhinjskih sprava iz Krupsa su smislili ovaj toster sa LCD ekranom. Metalno kućište je elegantno i uklopiće se sa vašim novim Mercedesom S klase, a na LCD ekranu se prikazuje koliko ćete još morati da sačekate pre nego što vam tosteri izlete i zalepe se za plafon. 
Cena:60e
   

Ascaso Dream
Espreso je za kafu isto što i Ferrari za automobile. Crveni lepotan sa Ascaso logom će vam napraviti najbolje jutarnje zadovoljstvo, bilo da volite kratki espreso ili kapućino sa gustom penom i cimetom. Kul retro dizajn je tako in, a crvena boja seksi kao Adriana Lima i Brad Pitt zajedno.
Cena: 450e

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime