Samsung je napravio fantastični maleni kamkorder U10 koji će vam se naći pri ruci kada je najpotrebnije. Recimo dok vaša vesela devojka peva karaoke, a vi baš tu scenu želite da sačuvate zauvek kako biste mogli da je ucenjujete. Toliko je mali da ćete ga bez muke smestiti u bilo koji džep, a njegovo korišćenje je potpuno jednostavno pa će i totalni tehnički amateri snimiti kadrove za Oskara. Tome će pomoći i pun HD kvalitet, koji podrazumeva rezoluciju od 1920 x 1080 tačaka sa 30 sličica u sekundi, što je u skladu sa najvišim standardima.

Predviđeno je i snimanje fotografija rezolucije 10 megapiksela. Tu je ekran od 2 inča, memorijski slot za jeftine SD kartice koje se danas bez problema kupuju u samoposlugama. Naravno, u slučaju da se penjete na Himalaje sa društvom iz kraja bolje ponesite i rezervnu karticu kako ne biste propustili da snimite lavinu kako pada preko vas. Samsung je ovaj model opremio standardnim USB priključkom preko koga je moguće i napuniti litijumsku bateriju, što je odlično rešenje pošto nećete morati da nosite punjač stalno sa sobom.

Kvalitet snimaka je vrhunski, ali ono što izdvaja ovaj model su male dimenzije, masa od svega 95 grama i potpuna jednostavnost korišćenja. Uključite ga, snimite film i proslavite se na nekom od umetničkih festivala. Ako niste baš toliko ambiciozni, onda samo jednim dodirom na taster automatski ubacite na Youtube video vaše raspevane devojke. Samo, pazite da ne pokažete svima pogrešan snimak. Znate na šta mislimo.

Preporučena maloprodajna cena sa PDV: 13.999 dinara

Samsung distributer za Srbiju: STAV

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime