Samsung Electronics je predstavio najnovije uređaje svoje linije prilagodljivih Bespoke Home aparata. Samsung najnoviji kućni aparati i usluge osmišljeni su da zadovolje sve veću potražnju za prilagođavanjem i pružaju novi nivo inteligentne povezanosti koji korisnicima omogućava da budu održiviji u kuhinji. Uključujući širi izbor Bespoke frižidera, veći i imersivniji 32-inčni ekran za Bespoke četvorokrilni Flex sa Family Hubom+ i napredno VI Pro kuvanje za Bespoke AI rernu koja optimizuje i pomaže u pripremanju obroka, kuhinja sa Samsung aparatima postaje pametniji, raznovrsniji i interaktivniji prostor više nego ikada pre.

„Na sajmu CES 2023 nastavljamo sa uspešnom Bespoke linijom uvođenjem novih Bespoke frižidera i ugradnih aparata koji korisnicima nude više načina da se izraze u kuhinji“, kaže Džun Hua Li, izvršni potpredsednik i direktor iskustva korisnika u segmentu digitalnih kućnih aparata u kompaniji Samsung Electronics. „Naš cilj je da ostvarimo maksimalnu slobodu koju korisnici imaju kad je reč o personalizaciji i produktivnosti u kuhinji, sa novim unapređenim funkcijama, od velikih, reaktivnih ekrana na našim frižiderima do VI pomoći u kuvanju. Ove najnovije funkcije i proizvodi ne samo da pomažu korisnicima, već im i omogućavaju da se istinski izraze kroz moć prilagođavanja za još bolje iskustvo. Pored toga, uz najnovije inovacije za kuhinju i prilagodljiv dizajn, ovi novi aparati rade savršeno sa SmartThings uslugama kako bi obezbedili neprikosnovenu udobnost i uštedu kod kuće.“

Bespoke Flex sa četvoro vrata sa porodičnim centrom+ donosi veći ekran i bolju povezanost

Novi frižider Bespoke četvorokrilni Flex sa Family Hubom+ uvodi moćne funkcije porodičnog centra u dizajn Bespoke frižidera sa četvoro vrata i kombinuje centar za komunikaciju i zabavu na jednom mestu uz impresivno veliki ekran.

Dinamične funkcije frižidera Bespoke četvorokrilni Flex sa Family Hubom+ su prikazane na 32-inčnom FHD ekranu bez okvira koji je skoro duplo veći nego na prethodnim modelima. Pored toga, nova veća kontrolna tabla koristi veći ekran, što korisnicima omogućava da uživaju u SmartThings uslugama i prate i kontrolišu svoje kompatibilne kućne aparate.

Ovaj frižider takođe ima novi Family Hub softver. Samsung TV Plus sada nudi preko 190 besplatnih kanala , dok integracija Google Photos pretvara ovu platformu u digitalni ram za slike koji olakšava deljenje i prikazivanje fotografija. Zahvaljujući većem ekranu i novoj funkciji slika-u-slici (PIP) Samsung TV Plusa, korisnici mogu da gledaju svoje omiljene TV serije dok proveravaju i prate status drugih kuhinjskih aparata, kao i da u isto vreme vode računa o onome što kuvaju.

Frižider Bespoke četvorokrilni Flex sa Family Hubom+ predstaviće se u Severnoj Americi i Južnoj Koreji u prvoj polovini 2023. godine. Pored toga, ažuriranje Family Hub softvera će biti dostupno na svim tržištima na kojima se Family Hub frižideri prodaju u 2023. Tu spadaju Južna Koreja, SAD, istočna i zapadna Azija, Latinska Amerika i Evropa.

Bespoke se širi i sada obuhvata popularne modele dvokrilnih i frižidera sa gornjim zamrzivačem radi još boljeg prilagođavanja u kuhinji

U skladu sa estetikom dizajna Bespoke frižidera, Bespoke dvokrilni frižider se odlikuje ravnim, minimalističkim dizajnom sa prilagodljivom prednjom pločom dostupnom sa površinom od stakla ili nerđajućeg čelika. Korisnici mogu da izaberu neku iz bogate palete boja i površina da bi frižider uskladili sa okruženjem u domu. Elegantan dizajn frižidera je dopunjen vratima koja se automatski otvaraju sa udubljenom ručkom za jednostavan dizajn i lako otvaranje vrata dodirom.

Unutrašnjost Bespoke dvokrilnog frižidera se odlikuje najnovijim tehnologijama za odlaganje i hlađenje hrane. Interni centar za napitke™ pruža lak pristup dispenseru za vodu iz vodovoda i posudi za vodu sa automatskim punjenjem sa dozatorom, koji vam obezbeđuju hladnu ili vodu sa prirodnim ukusom u svakom trenutku. Tu je i dvostruki automatski ledomat koji je uvek spreman da ohladi piće ledom u obliku kockice ili loptice.

Kao i Bespoke dvokrilni frižider, Bespoke frižider sa gornjim zamrzivačem je dostupan u modernim bojama koje se savršeno uklapaju u savremeni kuhinjski enterijer. U njemu Samsung optimalna zona svežine+ i aktivni filter za svežinu dugo čuvaju svežinu hrane i eliminišu 99,99 odsto bakterija. Korisnici Samsung dvokrilnog ili frižidera sa gornjim zamrzivačem takođe mogu da uživaju u dodatnoj energetskoj uštedi zahvaljujući VI energetskom režimu funkcije SmartThings energija. Rad u VI energetskom režimu optimizuje brzinu kompresora i frekvenciju ciklusa odmrzavanja na osnovu obrazaca korišćenja i okruženja, što domaćinstvima pomaže da uštede novac i smanje svoj ugljenični otisak.

Bespoke dvokrilni frižider će biti u prodaji u SAD u prvom kvartalu 2023, a Bespoke frižider sa gornjim zamrzivačem će prvo biti dostupan u Tajlandu u martu 2023, a potom će biti lansiran na globalnom nivou.

Pripremajte zdrave obroke kao profesionalni kuvar uz Bespoke AI rernu

Bespoke AI rerna znatno olakšava pripremu obroka jer kombinuje moćnu inteligenciju sa inovativnim tehnologijama kuvanja za ukusna jela koja odgovaraju sklonostima korisnika.

AI Pro kuvanje optimizuje podešavanja kuvanja uz praćenje hrane. Ako je rerna podešena za prepoznato jelo korišćenjem režima kuvanja, temperature i vremena koje rerna preporučuje, sistem AI Pro kuvanje će čak korisnicima poslati upozorenja da bi se sprečilo da hrana zagori. Korišćenjem interne kamere i moćne VI, funkcija pećnice Sense Inside – prvi VI algoritam za prepoznavanje hrane i otkrivanje zagorelosti svoje vrste koji je dobio sertifikat UL Solutionsa za aparat za kuvanje na bazi VI – može da preporuči podešavanja za kuvanje prepoznavanjem 80 različitih jela i sastojaka .

Bilo da korisnici isprobavaju neki zdrav recept ili žele da poboljšaju svakodnevne recepte kod kuće, Bespoke AI rerna optimizuje vreme potrebno za pripremu jela. Integrisanje sa funkcijama SmartThings kuvanje i Samsung zdravlje omogućava Bespoke AI™ rerni da analizira podatke o fizičkoj aktivnosti i ciljevima ishrane korisnika kako bi preporučila izbor jela na osnovu sastojaka koje imaju kod kuće.

Pored modernog, jednostavnog dizajna, Bespoke AI rerna ima i pogodna vrata koja se otvaraju na dodir, koja zamenjuju tradicionalnu ručku radi jednostavnijeg i usklađenijeg izgleda. Dostupna u pet elegantnih i modernih opcija dizajna, Bespoke AI™ rerna je trenutno dostupna u Evropi, dok prodaja u Severnoj Americi počinje u trećem kvartalu 2023. godine.

Samsung najnoviji Bespoke kućni aparati uzdižu kuhinju na nov nivo jer pružaju personalizovanije iskustvo pripreme hrane i olakšavaju domaćinstvima da uštede energiju. Za više informacija o najnovijim uređajima iz Bespoke linije posetite https://www.samsung.com/us/.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime