Kompanija Samsung predstavila je novu generaciju Samsung Notebook-a serije 9, kao i liniju tablet računara GALAXY Tab serije 2 i Galaxy Player. Neverovatno tanak i moderno dizajniran notebook računar, lagani i prenosivi tablet i jedinstveni multimedijalni plejer, predstavljeni su u galeriji – legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića. 

„Novi Samsung Notebook serije 9 predstavlja vrhunac Samsungove tehnologije u pogledu izrade i vrhunskog dizajna. Nova serija 9 zadržala je najbolje karakteristike svog prethodnika i uz prefinjeni aerodinamični dizajn omogućava vrhunske performanse i funkcionalnost“, rekao je Jasmin Klapija, produkt menadžer, Samsung Electronics i dodao: Mi u Samsungu smo veoma ponosni na to što je ovaj inovativni računar dostupan i u Srbiji i što će, uz novi GALAXY Tab 2, kao i Galaxy Player korisnici u Srbiji imati jedinstvenu priliku da dožive izvanredno multimedijalno iskustvo i efikasniju komunikaciju.“

Prilagođen korisnicima koji žele vrhunski kvalitet u kombinaciji sa vrhunskim dizajnom, novi Notebook serije 9 ima izuzetno tanko i kompaktno kućište, a njegov jedinstveni dizajn i inovativna tehologija ruše sve dosadašnje predstave o prenosnim računarima. Lagani i prenosivi GALAXY Tab 2 predstavlja idealan personalni uređaj koji se može naći u 3G i WiFi verzijama, dok GALAXY Player omogućava da uživate u multimedijalnim sadržajima gde god da se nalazite.

Predstavljanje ovih uređaja u Srbiji prati i jedinstveni konkurs za dizajn zaštitne futrole za Notebook serije 9 koji je kompanija Samsung Electronics pokrenula na svojoj Fejsbuk stranici. Nagrada za najbolji dizajn je upravo Notebook serije 9, a kompanija Samsung će futrole sa pobedničkim dizajnom poklanjati kupcima ovog računara. Druga i treća nagrada su GALAXY Tab i Galaxy Player.

Notebook Serije 9

Novi Samsung serije 9 prestavlja neverovatno tanak i kompaktan 13-inčni notebook. Zahvaljujući izuzetnom inženjerskom umeću i korišćenjem supertankih komponenti smeštenih u jednodelno aluminijumsko kućiste,  stvoren je proizvod nikada do sada viđenog dizajna.

Jedinstveni ravan dizajn debljine 12,9 mm, uz težinu od samo 1,16 kg.

Snaga i performanse su obezbeđeni uz pomoć druge generacije Intel® Core™ i5 procesora, 4GB memorije i 128GB SSD. Zahvaljujući tehnologiji Samsung Fast Solution nova serija 9 startuje sistem za 10 sekundi, dok tehnologija Fast Start omogućava „buđenje“ za 1,4 sekunde. Još jedna inovacija je i to da baterija u novoj seriji 9 traje do 7 sati.

GALAXY Tab 2

GALAXY Tab serije 2 dostupan je u 3G i WiFi verzijama, kao i u varijantama od 7 i 10.1 inča. Lagan i prenosiv, GALAXY Tab 2 (7.0) predstavlja idealan uređaj za korišćenje u pokretu, dok je veći GALAXY Tab 2 (10.1) podesan za porodičnu upotrebu kod kuće. GALAXY Tab 2 nudi korisnicima jednostavan pristup multimedijalnim sadržajima, njihovo puštanje i objavljivanje, a sve preko servisa Samsung Hub.

Mnogo brže performanse i vreme odgovora novog operativnog sistema u okviru višestrukih aplikacija kod modela GALAXY Tab 2 dodatno je unapređeno WiFi i HSPA+ konekcijama od 21Mbps. Intuitivniji korisnički interfejs uključuje mogućnost kontrolisanja aplikacija jednim dodirom i nudi potpuno redizajniranu galeriju aplikacija za lakše objavljivanje sadržaja. Izuzetan multimedijalni doživljaj dodatno je potpomognut funkcijom AllShare Play koja dopušta korisnicima da puštaju svoje multimedijalne sadržaje na svojim GALAXY Tab 2 uređajima sa personalnih računara, drugih Samsungovih smart uređaja, kao i sa internet sajtova trećih strana. Takođe, korisnici mogu da sasvim jednostavno prebacuju sadržaje na druge uređaje ili direktno na internet servise. Društveno povezivanje nikad nije bilo lakše nego sa ugrađenim komunikacijskim mogućnostima modela GALAXY Tab 2. Sa mogućnošću audio-poziva, GALAXY Tab 2 se podjednako lako može koristiti kao telefon, što korisnicima pruža mogućnost dodatnog uređaja.

Galaxy Player

Samsung Galaxy Player omogućava pristup internetu i aplikacijama na bilo kom mestu na kome je dostupan bežični internet. Elegantan je, lagan i dizajniran tako da može da se stavi u bilo koji džep. Izvanredan LCD ekran od 4,2 inča donosi neverovatan kvalitet slike. Uz pomoć Galaxy Player-a možete jednostavno pristupiti vašim omiljenim sadržajima, uključujući i e-mail, Facebook i Twitter. Samsung Galaxy Player radi na Google-ovoj Android 2.3.5 platformi, što donosi odlične performanse i brzinu pregledavanja Adobe® Flash® Player kompatibilnih web stranica. Opremljen je servisima kao što su Google Maps™ i YouTube™, a moguće je pretraživati, pregledavati i jednostavno preuzeti bilo koju od više od 250.000 aplikacija dostupnih na Android tržištu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime