Austrijska kompanija Storyclash predstavlja Social Media Ranking of Serbia (Rejting na društvenim mrežama u Srbiji) prateći online sadržaje srpskih medijskih stranica sa najviše društvenih interakcija na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtube.

Interakcije podrazumevaju like-ove, share-ove i komentare bilo kog online sadržaja.

Storyclash prati milijarde interakcija na društvenim mrežama globalno i omogućava medijima i kompanijama da otkriju značajne viralne aktivnosti i prate konkurente u realnom vremenu kako bi lakše donosili odluke zasnovane na podacima i ostvarili više interakcija.

Informer i Dnevna doza lepog se vratili u Top 3

Mudrolije sa Twittera su zadržale novo-osvojenu prvu poziciju u novembru sa preko 9 miliona ukupnih interakcija na društvenim medijima, uz dodatno unapređenje performansi u odnosu na prethodni mesec. Zanimljivija su bila dešavanja na ostatku liste: Blic je pao za tri pozicije na peto mesto, dok su Informer i Dnevna doza lepog ušli u Top 3. ALO! DNEVNE NOVINE su ostvarile značajno unapređenje od čak 89 posto i probile se na šestu poziciju…

Ipak, Top post nije dostigao niko od navedenih, već stranica ForensicSoul Serbia sa pričom o spašavanju pačića koja je pridobila skoro 74.000 interakcija, a lako je shvatiti zašto:

Napomena: Možete da se prebacujete između različitih tipova sadržaja u sekciji Top Posts. Takođe možete da kliknete na post i otvorite ga.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime