Austrijska kompanija Storyclash predstavlja Social Media Ranking of Serbia (Rejting na društvenim mrežama u Srbiji) prateći online sadržaje srpskih medijskih stranica sa najviše društvenih interakcija na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtube.

Interakcije  podrazumevaju like-ove, share-ove i komentare bilo kog online sadržaja.

Storyclash prati milijarde interakcija na društvenim mrežama globalno i omogućava medijima i kompanijama da otkriju značajne viralne aktivnosti i prate konkurente u realnom vremenu kako bi lakše donosili odluke zasnovane na podacima i ostvarili više interakcija.

Blic Online dostigao skoro milion interakcija

Pozicija na 1. mestu nikad nije sigurna kada se radi o rangiranju društvenih mreža u Srbiji, a to svakog meseca donosi uzbudljiv rezultat.

Kurir je skliznuo na treće mesto u julu, dozvoljavajući uspon i preuzimanje trona na društvenim mrežama Blicu sa 946.769 interakcija… bar do rejtinga sledećeg meseca. Dok je Dnevna doza lepog zadržala drugu poziciju, Telegraf se našao na četvrtom mestu a Naxi Radio je nastavio stabilan pad sa vodeće pozicije u maju (sada su na šestom mestu sa 523.633 ukupnih interakcija na društvenim mrežama).

Najpopularnija slika meseca je ova fantastična fotografija na kojoj su Parižani koji slave pobedu Francuske na Svetskom prvenstvu u fudbalu, postovana na stranici Dnevna doza lepog:

Napomena: Možete da se prebacujete između različitih tipova sadržaja u sekciji Top Posts. Takođe možete da kliknete na post i otvorite ga.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime