Austrijska kompanija Storyclash predstavlja Social Media Ranking of Serbia (Rejting na društvenim mrežama u Srbiji) prateći online sadržaje srpskih medijskih stranica sa najviše društvenih interakcija na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtube.

Interakcije  podrazumevaju like-ove, share-ove i komentare bilo kog online sadržaja.

Storyclash prati milijarde interakcija na društvenim mrežama globalno i omogućava medijima i kompanijama da otkriju značajne viralne aktivnosti i prate konkurente u realnom vremenu kako bi lakše donosili odluke zasnovane na podacima i ostvarili više interakcija.

ForensicSoul Srbija skočila na vrh viralnim videom

Blic je prošlog meseca ostvario 946.769 ukupnih interakcija, a ovog puta je dostignut i milion. Dnevna doza lepog je zabeležila povećanje performansi od 50% skokom na prvo mesto sa 1.180.012 ukupnih interakcija na društvenim mrežama u avgustu. Blic je sada drugi sa 780.017 interakcija, a Kurir je ostao na trećem mestu. Jedna stranica se ipak izdvaja: ForensicSoul Srbija. Sa skokom od +108%, rejting im je porastao za 7 pozicija i sada su u Top 15!

Uz takav rast nije iznenađenje da je ForensicSould Srbija imao najuspešniji post u avgustu sa 27.222 interakcija: Facebook video o emotivnoj priči mladog učenika čiju praznu kutiju za ručak njegovi prijatelji krišom dopunjuju. Uzmite maramice pre nego što pogledate:

Napomena: Možete da se prebacujete između različitih tipova sadržaja u sekciji Top Posts. Takođe možete da kliknete na post i otvorite ga.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime