Austrijska kompanija Storyclash predstavlja Social Media Ranking of Serbia (Rejting na društvenim mrežama u Srbiji) prateći online sadržaje srpskih medijskih stranica sa najviše društvenih interakcija na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtube.

Interakcije  podrazumevaju like-ove, share-ove i komentare bilo kog online sadržaja.

Storyclash prati milijarde interakcija na društvenim mrežama globalno i omogućava medijima i kompanijama da otkriju značajne viralne aktivnosti i prate konkurente u realnom vremenu kako bi lakše donosili odluke zasnovane na podacima i ostvarili više interakcija.

Naxi Radio i dalje #1 u Srbiji

Naxi Radio zadržao je prvo mesto sa 742.783 društvenih interakcija u aprilu, ispred stranice Dnevna doza lepog koja je ostvarila 701.949 interakcija.

Kurir je od Blica preuzeo treće mesto sa više od 564.800 ukupnih društvenih interakcija preko razičitih platformi, u poređenju sa 516.320 koliko je ostvario Blic (smanjenje od 28.9% u odnosu na mart).

Najuspešniji post meseca je članak sa N1 u kome je najavljena zvanična zabrana plastičnih kesa, važna vest o životnoj sredini koja svakako zaslužuje toliko pažnju na društvenih mrežama.

Sa preko 10.000 Facebook interakcija jasno je da je ova vladina inicijativa za zaštitu planete prepoznata kao veoma pozitivna.

Napomena: Možete da se prebacujete između različitih kategorija u sekciji Tip Posts. Takođe možete da kliknete na post i otvorite ga.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime