Austrijska kompanija Storyclash predstavila je listu najpopularnijih medija u Srbiji na društvenim mrežama (Social Media Ranking): Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtube.

Rejting je zasnovan na interakcijama fanova, odnosno broju like-ova, share-ova i komentara na sadržajima koje su mediji podelili na svojim stranicama.

Storyclash prati milijarde interakcija na društvenim mrežama globalno i omogućava medijima i kompanijama da otkriju značajne viralne aktivnosti i prate konkurente u realnom vremenu kako bi lakše donosili odluke zasnovane na podacima i ostvarili više interakcija.

Naxi Radio #1 zahvaljujući pametnoj strategiji

Naxi Radio je uspeo da dostigne prvu poziciju sa 837.842 interakcije tokom marta. Radio stanica je pronašla pametan i jednostavan način kako bi dobila mnogo interakcija, angažujući fanove zabavnim slikama i tekstovima. U sekciji Top Post kad kliknete na „images“ možete da proverite njihov rejting.

Drugo mesto je zauzela Dnevna doza lepog sa 753.510 interakcija dok je treći Blic sa 725.830 interakcija.

Najuspešniji post u martu je tekst sa sa Blica u kome je video sa mladima iz Srbije na Siciliji kako pevaju “Đurđevdan”. Onda im se pridružila grupa mladih Hrvata i reakcija je bila fenomenalna.

Napomena: Možete da se prebacujete između različitih kategorija u sekciji Tip Posts. Takođe možete da kliknete na post i otvorite ga.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime