Kompanija Epson nedavno je predstavila novu generaciju kompaktnih projektora namenjenih malim kancelarijama i radnim okruženjima. Jedan od njih je i model EB-W18 koji nudi mogućnost bežičnog povezivanja sa najrazličitijim mobilnim uređajima preko opcionog Wireless adaptera. Mi smo imali priliku da se družimo sa njim i evo kakve je utiske ostavio na nas.

Ono što odmah moramo da napomenemo je da je EB-W18 izuzetno mali projektor težine svega 2.4 kilograma. Osnovu mu čini EPSON-ova 3LCD tehnologija i moćan elektronski sklop zahvaljujući kom je u stanju da ponudi sliku vrhunskog kvaliteta, odnosno besprekorno reprodukovanih boja i zavidne detaljnosti. Kao što smo i predpostavili ovaj projektor projektuje sliku u odnosu stranica od 16:10 koja je postala svojevrsni standard poslednjih nekoliko godina. Sa druge strane maksimalna rezolucija koju postiže je 1280×800 piksela, međutim to nije sve jer EB-W18 pri toj rezoluciji troši i do 40% manje energije u odnosu na slična konkurentska rešenja.

Odličan kvalitet slike i zavidnu konektivnost EB-W18 projektora prati i maksimalno pojednostavljeno montiranje na sve zidne i desktop nosače, kao i izuzetno mali stepen buke koji proizvodi u radu. Ovo je veoma važno, pogotovo ako se EB-W18 projektor postavlja u neka mala kancelarijska okruženja i učionice skromnog kapaciteta. Njegova velika prednost je i odličan zvučni sistem, kao i besprekorno odrađen OSD preko koga korisnik može upravljati apsolutno svim parametrima.

Za kraj priče o EB-W18 projektoru ostaje još da kažemo da je isti maksimalno jednostavan za održavanje i da se u paketu isporučuje sa malim, ali veoma funkcionalnim daljincem. Cena mu je za ono što nudi sasvim pristojna i upravo zbog nje od nas dobija preporuku više.

Cena (sa PDV-om): 85.925,00 dinara

Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime