Kompanija ViewSonic u svojoj ponudi pored vrhunskih monitora ima i sjajne projektore, koji iz godine u godinu osvajaju sve veći broj korisnika širom sveta, kako svojim jednostavnim dizajnom, tako i vrhunskim radnim performansama. Pored kompaktnih i mobilnih rešenja ovaj proizvođač je poznat i po profi projektorima najrazličitijih namena, a trenutno se iz aktuelnog portfolia u visokoj klasi izdvaja model Pro8300  čiji je spektar primena veoma širok.

Pro8300 je moderno dizajniran projektor baziran na DLP čipu poslednje generacije i  veoma moćnoj hardverskoj konstrukciji zahaljujući kojoj može da projektuje sliku vrhunskog kvaliteta u HD rezolucijama (maksimalno 1920×1080 piksela). Reprodukcija boja koju nudi je besprekorna, a detaljnost je gotovo perfektna, čak i kada su upitanju izuzetno mali objekti. Upravo zbog toga idealno je rešenje za projektovanje najnovijih filmskih ostvaranja i multimedije u ogromnim rezolucijama. Pored toga može biti dobar izbor i za kancelarijsku primenu, kao i za edukativne svrhe (škole, fakultete…).

ViewSonic je Pro8300 projektor osmislio tako da se lako može montirati na nosače i zidove, a da stvar bude još lepša nije previše zahtevan po pitanju održavanja i maksimalno je portabilan. Izuzetno je tih i dolazi sa odlično odrađenim OSD-om koji je zamišljen tako da korisniku sva podešavanja budu na dohvat ruke. Proizvođač ovaj model isporučuje sa malim, ali veoma komfornim daljincem, međutim ako vam se isti ne čini dovoljno funkcionalnim tu su manuelne kontrole izvedene preko većeg kontrolnog panela.

Vrhunske radne karakteristike koje ima Pro8300 projektor na žalost prati poprilično viska cena po kojoj se isti nudi na tržištu, međutim ako za sebe želite samo najbolje od najboljeg i spadate u prave ljubitelje multimedije, onda morate biti spremni da vrhunsko uživanje dobro i platite.

Cena (sa PDV-om): 162.221,00 dinara
Kontakt: ViewSonic

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime