Kyocera iz meseca u mesec na domaćem tržištu uživa sve veću i veću popularnost, a reč je o proizvođaču koji u svom portfoliu ima preko 50 najrazličitijih štamparskih rešenja, kako za kućnu, tako i za kancelarijsku primenu. Vrhunski kvalitet izrade i sjajne print mogućnosti svih Kyocera-inih štamparskih rešenja prati i odlična aplikativna podrška, kao i puna kompatibilnost sa najrazličitijim platformama. Iz mase sjajnih MF rešenja trenutno se izdvaja model ECOSYS M3040dn koji je Kyocera dizajnirala za mala i srednja radna okruženja. Pomenuti je u stanju da za jedan minut produkuje do 40 mono otisaka, a ima i mogućnost nadogradnje sa brojnim dodacima.

Vizuelno i strukturno ECOSYS M3040dn se poprilično razlikuje od konkurentskih rešenja (iz svog cenovnog ranga) koja smo do sada imali prilike da vidimo na našem tržištu. Poseduje moćan ADF, vrhunsku kontrolnu tablu i dobre mogućnosti za povezivanje, kao i profi rashladni sistem koji proizvodi minimalni stepen buke (i to samo kada je maksimalno opterećen). Kao što smo napomenuli ovo je multifunkcijski uređaj baziran na laserskoj tehnologiji. Objedinjuje tri osnovne funkcije (štampanje, kopiranje i skeniranje) i operiše rezolucijom za štampanje od 1200×1200 dpi za štampanje, odnosno 600×600 dpi kada je reč o skeniranju i kopiranju.

Kvalitet štampe koji nudi ECOSYS M3040dn je impresivan – sve nijanse sive su besprekorno reprodukovane, a crna je prava crna. Detaljnost je na jako visokom nivou, što su potvrdili i najprestižniji svetski testovi, kao i brojni domaći mikro testovi. Nas lično najviše je oduševio sjajan kvalitet kopija i odlični sken otisci koji su pogodni čak i za arhiviranje. Velika prednost ovog mono multifunkcionalca krije se i u posedovanju duplex modula, kao i u činjenici da ima ulaznu fioku jako velikog kapaciteta, koja se opciono može nadograditi sa dodatnim fiokama. Ipak, očekivana cena ECOSYS M3040dn nije nimalo pristupačna, međutim realno gledano to je bilo i za očekivati obzirom na mogućnosti koje nudi.

Cena (sa PDV-om): Uzorak

Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime