Kada je u pitanju popravka kućnih uređaja činjenica da li ste muškog ili ženskog pola, danas ništa ne menja, tako da manje više svi znamo da promenimo sijalicu, okačimo sliku ili montiramo komad nameštaja. Možda neko od nas čak zna i da popravi slavinu, ali da li bismo mogli i da pretpostavimo šta nije u redu sa nekim uređajem koji ima smart platformu, kada su toliko složeni da nekad „iz prve“ ne možemo da pronađemo ni dugme za otvaranje. 

Svi se sećamo nekog rođaka ili komšije koji je mogao da dođe istog trenutka kada ga pozovete i popravi apsolutno sve, telefon, radio apart, pa čak i televizor. Ali sa novom tehnologijom, rođak baš i ne može da pomogne (što je ipak mnogo praktičnije) tako da sami morate da rešite problem. U svakom slučaju, najbolja stvar koju možete da uradite je da pozovete ovlašćeni servis i da čekate. 

Samo zar ne mislite da bi bilo mnogo lakše kada biste znali šta nije u redu sa vašim uređajem? Kako bi bilo dobro kada bi mogao da govori i makar kaže šta mu je. To sada i nije toliki problem, jer sa  tehnološkom revolucijom koje je već uveliko u toku, ukoliko imate LG klima uređaj sa ugrađenom smart tehnologijom, imaćete utisak da vaš aparat govori, jer dijagnozu možete da uspostavite veoma brzo i sigurno. LG je razvio i u svoje najnovije uređaje za klimatizaciju stambenih objekata ugradio inovativan inteligentni sistem za održavanje (IMS), i tako ih uveo u 21. vek. Odlična opcija za korisnike, ali i za servisere zar ne? 

LG Deluxe Inverter V klima uređaj je opremljen jedinstvenom LG AC Tag On funkcijom, koja je jednostavna za upotrebu zbog svoje kompatibilnosti sa Android smart telefonima i mogućnosti uspostavljanja brze i tačne dijagnoze. Ukoliko dođe do kvara, vi ili serviser bi samo trebalo da uzmete smart telefon i pomoću LG AC Tag on aplikacije odmah pronađete kodove za greške i tako sami detektujete kvar.

Dakle, LG funkcija za pronalaženje kvara je jednostavna za korišćenje i pomaže rešavanje tehničkih problema i usput štedi novac za dolazak majstora. Serviseri takođe mogu imati koristi tokom procesa instalacije ili pri obavljanju popravki, jer LG AC Tag On omogućava jednostavnije održavanje nego ikada ranije, čineći relevantne informacije vezane za temperaturu, brzinu ventilatora i kapacitet indoor jedinica lako dostupnim. U svakom slučaju, samo usmerite vaš telefon ka klima uređaju i uverićete se sami o jednostavnosti i praktičnosti koju upotreba ove funkcije pruža.