Multifunkcijski uređaji su već odavno osvojili svet objedinjavanjem više operacija u okviru jedne mašine, ali i sve povoljnijom cenom štampe, koja nekada nije bila baš njihova jača strana. Epson je kompanija koja je upravo na ovom polju najviše uradila za poslednjih nekoliko godina, što usavršavanjem svoje Micro Piezo tehnologije, što obaranjem cena mastila. Nova Stylus familija multifunkcionalaca je najbolji dokaz kako se sve lepo može optimizovati i po prihvatljivoj ceni ponuditi kupcima. Iz aktuelne  ponude posebno se izdvaja model SX515W, koji u svet povoljne štampe donosi donosi mogućnost bežične interakcije.

 

Epson Stylus SX515W je  moderno dizajniran inkjet MF uređaj prvenstveno namenjen umereno zahtevnim korisnicima koji ne žele da se opterećuju previše sa podešavanjima i optimizacijom štampe, već  traže da na brz i jednostavan način odštmpaju, iskopiraju ili odskeniraju svoja dokumenta. Potpuno je samostalna jedinica zahvaljujući čitačima memorijskih kartica i malom LCD displeju dijagonale 6.3 inča preko koga možete upravljati svim funkcijama mašine, ali i odraditi neke jednostavne korekcije na fotografijama i drugom materijalu koji želite da štampate. Ipak, ono po čemu se razlikuje od svoje ostale braće u ovoj klasi je prisustvo WiFi adaptera,zahvaljujući kom možete pokrenuti štampu sa svih mobilnih uređaja (notebook-ovi, PDA uređaji, mobilni telefoni, čak i digitalne kamere sa WiFi priključkom u sebi).

 

Stylus SX515W je dizajniran tako da operiše sa odvojenim mastilima (po CMYK modelu) i upravo zbog toga daje dosta povoljniju štampu u startu, jer kada se jedna boja istroši menjate samo taj kertridž. Po pitanju kvaliteta otiska spada među bolja rešenja, naročito kada govorimo o tekstualnoj ili grafičkoj reprodukciji, dok mu štampa fotosa nija jača strana, ali može da prođe – kako bi naš narod rekao. Skener će zadovoljiti sve potrebe prosečnog korisnika, a ako sve fino ispodešavate može odraditi i neke zahtevnije zadatke. Dobra strana mu je što je još kompatibilan i sa svim aktuelnim Win Mac platformama, pa nećete imati problema sa bilo kojim računarom da uspostaviti interakciju. Cena mu je za ono što nudi sasvim korektna.

 

Cena (sa PDV-om): oko 12.500,00 dinara
BS Procesor – www.bsprocesor.rs

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime