Kompanija Epson je poznata po vodećim inovacijama u oblastima kućne i industrijske štampe i brend je kome se najviše veruje. Svoj repute najuticajnijeg i najvećeg imena u print biznisu Epson je nedavno još jednom opravdao lansiranjem inkjet štampača i multifunkcionalaca sa sistemom kontinuiranog dotoka mastila čiji je glavni zadatak da punude vrhunski kvalitet štampe po prihvatljivoj ceni.

L100 trenutno predstavlja najpovoljnije rešenje sa pomenutim sistemom štampe, a reč je o veoma kompaktnom printeru odličnih radnih karakteristika, koji će bez problema odštampati šta god poželite, čak i fotografije koje ste nedavno napravili na odmoru. Idealno je rešenje za kućna okruženja u kojima se dosta štampa i za manje kancelarije gde se konstantno nešto štampa.

Vizuelno gledano L100 se ne razlikuje previše od većine aktuelnih Stylus štampača i MF uređaja, međutim u poređenju  sa njima on je u stanju da formira i za 35% povoljniji otisak punog kvaliteta, zahvaljujući odvojenom sistemu dotoka mastila. Sam sistem je koncipiran tako da se preko cevi vrši dotok boja do glava za štampanje, što u kombinaciji sa Micro Piezo tehnologijom daje trenutno najbolje brzinske karakteristike i vrhunski kvalitet štampe.

L100 za formiranje otiska (kao što možete da predpostavite) koristi četiri odvojena patrona (CMYK) smeštena u posebni eksterni boks gde se lako mogu dopunjavati mastilima. Isti operiše sa maksimalnom radnom rezolucijom od 5760×1440 dpi i u stanju je da ponudi vrhunsku reprodukciju boja i odličnu detaljnost. Inače, L100 sa računarima komunicira preko USB veze i kompatibilan je sa svim aktuelnim Windows i Mac platformama.

Pored dobrog kvaliteta štampe i sjajnih brzinskih mogućnosti L100 se od sličnih rešenja na tržištu razlikuje i po veoma maloj buci koju proizvodi tokom rada, kao i po ekstra povoljnoj ceni po  kojoj se može naći kod nas. Jednostavnije rečeno uz ovaj štampač bukvalno štampaš i ne misliš!

Cena (sa PDV-om): 25.876,00 dinara
Kontakt: EWE

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime