Kingston je nedavno osvežio ponudu USB 3.0 flešića novim modelom koji je cenovno veoma povoljno pozicioniran i nudi sjajne radne karakteristike. Njegova oznaka je DataTraveler 111 i u osnovi radi se o flešiću osmišljenom za široke narodne mase. Podjednako ga mogu koristiti i studenti i srednjoškolci, ali i poslovni korisnici, kao i sva radna okruženja gde je potrebno brzo, lako i pouzdano preneti veliku količinu informacija sa jedne lokacije na drugu, odnosno sa jednog računara na drugi računar.

Vizuelno gledano DataTraveler 111 je moderno dizajniran slim flešić baziran na USB 3.0 kontroleru poslednje generacije zahvaljujući kom je u stanju da za svega par minuta prenese gigabajte i gigabajte podataka. Poređenja radi, tri puta je brži od standardnih fleš drajvova baziranih na USB 2.0 protokolu. Napravljen je od kvalitetne plastike i nudi zavidan nivo otpornosti na sve spoljne uticaje, padove i potrese. Pored toga lako se održava i nije podložan habanju, što će se posebno dopasti dinamičnim osobama i svima koji su stalno u pokretu.

Kingston za sada DataTraveler 111 proizvodi u crnoj boji, a isti je dostupan u kapacitetima od 8GB, 16GB i 32GB. Cenovno je više nego korektno pozicioniran na tržištu, šta više u ovom momentu verovatno predstavlja i najpovoljniji USB 3.0 fleš drajv, zbog čega od nas i dobija apsolutnu preporuku!

Cena (sa PDV-om): za model od 8GB – 850 dinara

Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime