Ukoliko posedujete malu kancelariju ili neku skromnu prezentacionu salu i u potrazi ste za povoljnim, a dobrim projektorom mi vam toplo preporučujemo Epson-ov EB-W22 projektor. Radi se o veoma malom i krajnje kompaktnom projektoru koji se za svega par minuta montira kako na različite zidne, tako i na najrazličitije desktop nosače. Zbog svoje skromne težine (2.6 kg) lako se može preneti sa jedne lokacije na drugu i ono što je posebno važno – minimalno je zahtevan po pitanju održavanja.

Kao i svi ostali Epson-ovi projektori tako je i ovaj model baziran je na 3LCD tehnologiji, a operiše maksimalnom radnom rezolucijom od 1280×800 piksela, dok mu je odnos stranica 16:10, što je odlično rešenje jer pokrivao skoro kompletnu prostoriju slikom. Ovakvim potezom se dobija na boljoj preglednosti prezentacije, ali i daleko lakšim upravljanjem istom.

Kvalitet slike koji donosi EB-W22 projektor je za svaku pohvalu, međtum to je ralno bilo i očekivati obzirom da mu osnovu čini 3LCD tehnologija. Zahvaljujući pomenutoj boje su maksimalno prirodne, a detaljnost izuzetna. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da pored dobrog prikaza prezentacionih sadržaja EB-W22 se bez problema nosi i sa dinamičnom slikom, odnosno video zapisima. Takođe, solidno je rešenje za prikaz fotografija, kao i različitih grafičkih sardržaja.

Od sličnih rešenja na tržištu EB-W22 projektor se izdvaja i po korektno odrađenom OSD-ju za koji možemo reći da ima maksimalno interaktivno okruženje, ali i punoj kompatibilnosti sa svim aktuelnim desktop i mobilnim platformama. Odlična konektivnost mu je još jedan razlog više za toplu preporuku, što isto možemo reći i za cenu po kojoj se nudi na tržištu.

Cena (sa PDV-om): 84.123,00 dinara

Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime