Kompanija Kingston osvežila je svoju popularnu DataTraveler famiiju flešića jednim zanimljivim i veoma brzim USB 3.0 modelom čija je cena na tržištu izuzetno povoljna. Njegova oznaka je DataTraveler 100 G3 i namenjen je svakodnevnom korišćenju, odnosno i kućnim i poslovnim korisnicima. Fizički posmatrano ovaj fleš drajv dosta podseća na Ultimate 3.0 G3 i Predator flešiće ali se od istih razlikuje u izboru materijala od kojih je napravljen i vrsti memorije koju koristi.

Detaljnije gledano DataTraveler 100 G3 korsti brze NAND fleš memorijske module i USB 3.0 kontroler poslednje gneracije zahvaljujući kom može da ostvari vema velike brzine transfera podataka. Proizvođač ga preporučuje za prenos i skladištenje filmova, muzike, fotografije i najrazličitijih elektronskih dokumenata, kao i za nosioca nekog od popularnih Windows OS-ova, što je sve zanimljivija mogućnost velikom broju korisnika.

Pored velikih brzina transfera podataka DataTraveler 100 G3 se od sličnih USB 3.0 flešića na tržištu izdvaja i po zavidnom nivou otpornosti koje nudi i to na sve spoljne uticaje (kiša, vetar, zračenja…). Delimično je rezistentan i na padove i potrese što ga čini još zanimljivijim širokom krugu korisnika, pogotovo onim dinamičnijim koji dobar deo poslova obavljaju u pokretu.

Od ostalih bitnih karakteristika DataTraveler 100 G3 fleš drajva izdvajamo njegov mehanizam za skrivanje USB nastavka koji sprečava da se isti izloži spoljnim uticajima i daje mu na dodatnoj elegantnosti i funkcionalnosti. Ako vam se dopada ovaj flešić na tržištu možete naći u kapacitetima od 8GB, 16GB, 32GB i 64GB i to po veoma povoljnim cenama zbog kojih lako može postati jedan od najprodavanijih na tržištu. Sve preporuke!

Cena (sa PDV-om): model od 64GB – oko 5.500,00 dinara
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime