Lexmark S405 pruža korisnicima napredne mogućnosti uz multifunkcijski koncept. U odnosu na slabije modele donosi i nekoliko korisnih funkcija više koje će vam dobro doći bez obzira da li vodite firmu ili stvarno puno radite kod kuće.

 

Ugrađen je fax uređaj, koji će se odlično pokazati za korišćenje u malim i kućnim kancelarijama, a tu je i ADF. Iza ove oznake se krije modul za automatsko uvlačenje papira, koji se pokazao veoma korisnim u situacijama kada je potrebno rukovati velikim količinama dokumenata.

Ovaj model zapravo predstavlja unapređenu verziju modela S305, zbog čega su i rezultati na testovima bili identični. Ipak, on pruža nešto bolju reprodukciju, ali većina korisnika to neće ni primetiti. Štampač se veoma dobro snalazi u komunikaciji sa drugim uređajima. Pre svega ističemo ugrađen WiFi adapter, koji će omogućiti lako povezivanje na bežične mreže. Tu je i čitač memorijskih kartica, dok PictBridge garantuje direktno povezivanje sa digitalnim foto aparatima.

Instalacija i rad sa uređajem su veoma brzi i laki, a dodatne funkcije ga preporučuju za kancelarije. Brza štampa i kvalitet su samo dodatne preporuke.

 

www.dl.rs

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime