ASUS je danas predstavio naprednu B i osnovnu P seriju poslovnih laptopova, koje su namenjene malim i srednjim preduzećima.

Pouzdani i sigurni, ASUS poslovni prenosni računari su kreirani da pruže maksimum u poslovnom okruženju. Podvrgnuti su strogim testovima izdržljivosti, koji uključuju test pada i pritiska. Ovi testovi po svojim kriterijumima premašuju one koji se smatraju industrijskim standardom. Neke od naprednih mogućnosti ASUS poslovnih laptopova su Anti-Shock zaštita hard diskova, čitač smart kartica, TPM i čitač otiska prsta. Uz sve to, ASUS Secure Delete obezbeđuje izuzetno visok nivo zaštite.

Idealno poslovno rešenje—ASUS B serija

 

B seriju karakterišu najnoviji Intel Core procesori sa vPro tehnologijom i dve grafičke karte, zahvaljujući čemu ovi laptopovi imaju energetski efikasni režim rada, ali i režim koji nudi maksimalne performanse.

ASUS se udružio sa Boston-Power proizvođačem baterija da bi B43 i B53 serije opremio baterijama nove generacije. Pored ispunjavanja strogih ekoloških standarda, ove baterije zadržavaju dobre performanse i posle 900 punjenja, što je tri puta više nego kod standardnih litijum jonskih baterija.Pomoću „ASUS Xpress Charge“, potpuno prazna baterija se može napuniti do 90 procenata za samo 90 minuta.

Pored sigurnosnih mehanizama kao što su logovanje pomoću smart kartice, TPM-a i čitača otiska prsta, „ASUS Secure Delete“omogućava korisniku trajno brisanje podataka pomoću jednostavnog „prevuci i pusti“ interfejsa. Na pojedinim tržištima će opciono biti moguće koristiti„Intel Anti-Theft“tehnologiju, kao i „Computrace LoJack for Laptops“, koje omogućavaju vlasniku da prati i povrati ukradeni laptop.

Modeli iz ASUS B serije su prvi laptopovi koji će ponuditi ATI Eyefinity multi-displej tehnologiju, omogućavajući istovremeno povezivanje do tri ekrana. Ovi prenosni računari mogu biti upareni sa „ASUS Power Station II“ dokom za lako povezivanje sa širokim opsegom perifernih i komunikacionih uređaja.

Pojednostavljivanje poslovanja sa ASUS P serijom

 

ASUS P serija dolazi sa NVIDIA Optimus tehnologijom koja obezbeđuje balans između performansi i trajanja baterije, automatski prebacujući sa integrisane na diskretnu grafičku kartu kada korisnik pokrene grafički zahtevnu aplikaciju.

P serija sadrži brojne napredne mogućnosti koje olakšavaju rad. „ASUS Scene Switch“ omogućava prebacivanje sistema u prezentacioni režim rada jednim dodirom tastera. „ASUS Palm-proof“ tehnologija pomaže da se smanji broj grešaka prilikom kucanja jer otkriva razliku između pokreta prsta i nehotičnog dodirivanja touchpada dlanom.

P serija ima izdržljivi „Anti-Shock“ hard disk, a kao i B serija ima bezbednosne funkcije poput „ASUS Secure Delete“, dok je „Computrace LoJack for Laptops“ na raspolaganju na određenim tržištima.

Odličan dizajn je potvrđen „red dot“ nagradom, a sjajan efekat je dobijen brušenim aluminijumom. Sve to je upotpunjeno sa ergonomskom „chiclet“ tastaturom, dobitnicom iF nagrade ili „wave“ tastaturom.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime