Pogledajte u vaš inbox i vidite šta je to sa vašim porukama, čitate li ih, brišete, odgovarate na pitanja. 

 
Stručnjaci tvrde da to puno govori o vama. Evo ih najčešće grupe, pa otkrijte u koju vi spadate.
 
Email nihilisti imaju od nula do deset nepročitanih poruka i relativno mali broj neobrisanih. Ove osobe brišu većinu poruka a da ih prethodno i ne otvore.
 
Sakupljač emailova nema nepročitanih poruka, i nikada ne briše poruke. Ovakve osobe izluđuje kada vide da imaju novi mail, ali ne žele izbrisati ni jedan stari email, jer se plaše da bi mogli izbrisati neku važnu informaciju. Broj poruka u njihovom inboxu je ogroman.
 
Email nostalgičari imaju veliki broj nepročitanih poruka iz prostog razloga što nemaju volju da, kada sednu za kompjuter, pročitaju sve nove poruke. Zbog toga se poneka poruka zagubi u talasu novih. Vremenom se taj broj znatno uveća. S vremena na vreme se odluče da obrišu veliki broj poruka, ali onda naiđu na neku koja probudi razna sećanja i odustanu.
 
Obrazovani email korisnik nikada nema nepročitanih poruka i ima relativno mali broj neobrisanih poruka. Ove osobe su disciplinovane i imaju rutinu kada je u pitanju pregledanje i čitanje poruka. Oni čuvaju samo veoma bitne poruke.
 
Email čistunac nema nepročitanih poruka i ima ekstremno mali broj neobrisanih poruka. Ove osobe brišu skoro sve, osim kada znaju da će im nešto definitivno trebati u budućnosti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime