Rešite se gomile uređaja oko računara i raščistite hrpu kablova oko kojih se saplićete po kući tako što ćete kupiti Epson Stylus Photo PX800FW i usput pokazati ženi ko je kralj stila u vašoj kući. Pored toga što u jednom uređaju integriše štampač, fax i skener, ovaj model izgleda savršeno. Tu su još i veliki LCD ekran osetljiv na dodir koji olakšava korišćenje kao i WiFi modul za bežično povezivanje. Ovaj model je zapravo idealan kućni uređaj pošto će različite zadatke obaviti na najbolji način. Pre svega mislimo na kvalitet fotografija, koje su bolje nego one izrađene u fotolaboratorijama.

Sa kućnom mrežom se može povezati bežično ili klasičnim mrežnim kablom, a podržan je i Pictbridge režim u kojem možete odštampati fotografije direktno sa digitalnog aparata. Tada dolazi do izražaja sjajni ekran dijagonale 19.8 inča i vrhunski sistem menija koji omogućava laku manipulaciju dokumentima. Epson je ovaj model opremio svojim Claria Photographic pigmentnim bojama koje će izdržati 200 godina bez propadanja, što je apsolutni rekord u svetu inkjet štampe. Boje dolaze u šest različitih ketridža i moguće je zameniti samo jednu kada se potroši. Dodajmo da će PX800FW moći da štampa i na CD-DVD medijima a moguće je dodati i duplex. Ovaj model je nagrađen i IT Globusom za 2009. koji časopis Mikro PC World dodeljuje za najbolje IT proizvode u Srbiji svake godine.
 
Distrubuter Epsona za Srbiju: BS Procesor

3 KOMENTARI

  1. Voleo bih da neko ko vec ima ovaj uredjaj ili je obavio racunicu (imajuci u vidu troskove potrosnog materijala – foto papira i boje) napise da li je isplativije raditi slike u fotolaboratoriji ili kupiti ovaj uredjaj. Hvala.

  2. Zajebano kada takvi štampači naprave neku programsku grešku tako da ne prihvataju ni nove kertridže… a dali bi za opravku koliko i za kupovinu novog štampača koji nema tolike digitalne zajebancije na sebi :/

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime