Ukoliko ste u potrazi za moćnim, izdržljivim i maksimalno otpornim izvorom velike izlazne snage toplo vam preporučujemo da razmislite o novom Chieftec-ovom napajanju oznake GDP-750C. Radi se o novom napajanju full izlazne snage od 750W koje pripada relativno sveže lansiranoj A90 seriji. Pomenuta je specifična po tome što trenutno nudi najveći stepen iskorišćenja energije i što podržava najveći broj Eco tehnologija koji je do sada smešten u jednom napajanju ovolike izlazne snage.

Poput ostalih Chieftec-ovih napajanja i model GDP-750C krasi besprekorna izrada, visok koeficijent otpornosti i maksimalna izdržljivost na sve spoljne uticaje zbog čega je ovo napajanje idealno za kreiranje snažnih desktop mašina i profi radnih stanica. U prilog tome ide i činjenica da je Chieftec ovaj model opremio skupom najnovijih tehnoloških rešenja kao što su: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection) i OTP (Over Temperature Protection), ali i mogućnošću da se za svega par minuta ugradi u bilo koje ATX kućište.

Kako je reč o naprednom napajanju tako je proizvođač odlučio da isto realizuje kao modularno rešenje što će posebno obradovati naprednije korisnike i entuzijaste jer im je ovakvim potezom omogućeno da uzmu (iniciraju) samo one kablove koji su potrebni za rad ugrađenih komponenti. Na ovaj način nema viška kablova u kućištu, a cirkulacija vazduha je podignuta na najviši mogući nivo čim se značajno produžava životni vek ugrađene elektronike.

Nakon par dana druženja sa ovim napajanjem možemo reći da je isto opravdalo naša očekivanja u klasi rešenja do 800W, šta više možemo reći da je GDP-750C jedno od najboljih napajanja na tržištu zbog čega ga toplo preporučujemo svima koji planiraju kreiranje ozbiljnijih desktop računara sa više grafičkih kartica u nizu i moćnim višejezgarnim procesorima. Za ono što donosi i cena mu je sasvim korektna i baš zbog nje verujemo da će biti izbor velikog broja kupaca sa većim potrebama.

Cena (sa PDV-om): 11.999,00 dinara
Kontakt: EWE
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime