Najveći proizvođač napajanja na svetu, kompanija Chieftec nedavno je osvežila svoju ponudu napajanja sa par odličnih APS rešnja među kojima se posebno izdvaja model APS-750CB koji spaja visok stepen modularnosti sa odličnim performansama i krajnje korektnom cenom. Reč je zapravo o profi napajanju maksimalne izlazne snage od 750W za koje Chieftec tvrdi da može da odoli svim izazovima, tj. da ponudi besprekorne radne karakteristike čak i u otežanim radnim uslovima, odnosno pri dejstvu većine spoljnih faktora.

Kao predstavnik najviše klase APS-750CB napajanje krasi besprekorna izrada i upotreba proverene elektronike koja izdržava i najveće strujne oscilacije. Konkretno ovo napajanje je opremljeno sa najnovijim bezbednosnim tehnologijama kao što su: UVP – Undervoltage protection, OVP – Overvoltage protection, SCP – Short-circuit protection, OPP – Overload protection i AFC – Automatic Fanspeed Control, ali i posebnim sistemom koji trenutno blokira rad desktop račnara u slučaju da postoji opasnost od otkaza, tj. takozvanog “prženja” komponenti.

Potpuno očekivano Chieftec je APS-750CB napajanje izveo u ATX formatu i što je jako važno isto se veoma brzo i lako montira u najrazličitija ATX kućišta. Ovaj model poseduje ultra tihi ventilator koji u radu jedva da se čuje, a ono što je mnogo bitnije je da APS-750CB napajanje ima modularni sistem kablova tako da korisnik može da koristi samo one kablove koji su mu zaista potrebni u radu. Na ovaj način smanjuje se šuma kablova u kućištu i otvara mogućnost za pravilno cirkulisanje vazduha oko svih komponenti.

Iznad svega APS-750CB napajanje ima i posebno osmišljenje prigušnice sa kojima se postiže daleko veća energetska efikasnost u odnosu na standardne koje koristi većina napajanja. To je i jedan od glavnih razloga zašto APS-750CB uživa veliku popularnost i zbog čega je najčešći izbor zahtevnijih korisnika. Cena mu je kako smo napomenuli sasvim korektna, bar poređeno sa onim što nudi.

Cena (sa PDV-om): 15.545,00 dinara
Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime