Zahvaljujući pokazivačkoj pločici prenosivi računari mogu se koristiti bez miša, ali mnogi korisnici i dalje smatraju da je rad lakši sa nekim žičanim ili bežičnim modelom.

Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 sa laserskim senzorom rezolucije 1000 dpi objedinjuje nekoliko korisnih funkcija koje će se svideti korisnicima koji često održavaju prezentacije. Kućište od sive plastike sa gumiranim delovima sa strane dobro leži u ruci i u slučaju kada su dlanovi oznojeni. Pored standardnih tastera i točkića za skrolovanje, miš ima još tri tastera – po jedan sa svake strane i jedan iza skrol točkića namenjen za izbor funkcije (miš, pokazivač). Zahvaljujući softveru Intellipoint tasterima se mogu dodeliti funkcije kao što su zumiranje i Flip 3D. Na donjoj strani miša su tasteri za Next Slide, Previous Slide, Blank Screen, Laser Pointer i Volume Up/Down, kao i taster za uključivanje/isključivanje. Pozicionirani su tako da korisnik brzo nauči da ih koristi i bez gledanja. Upravo to mu pruža fantastične multimedijalne sposobnosti kakve do sada nismo videli.

Miš se sa računarom povezuje Bluetooth vezom i u kompletu se dobija mali prijemnik što se uključuje u slobodnu USB utičnicu, a ako računar ima ugrađen Bluetooth taj adapter ne mora ni koristiti.  Koristi dve AAA baterije čiji radni vek zavisi od intenziteta korišćenja, pa je najbolje nabaviti punjive baterije kako bi uvek bili sigurni da vas miš neće ostaviti na cedilu u najnezgodnijem trenutku. Kontrola PowerPoint prezentacija, laserski pokazivač, funkcija daljinskog upravljača za multimedijalne audio/video sadržaje i kvalitetan laserski miš su karakteristike koje ovaj višefunkcijski uređaj izdvajaju od običnih miševa pa time zaslužuje i našu preporuku. 

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime