Kompanija Geil se baš potrudila da nas ove jeseni snabde vrhunskim memorijama za računare. Ukoliko tražite višu klasu proizvoda, koji će obezbediti najbolje karakteristike i mogućnosti za overclockovanje, preporučujemo da obratite pažnju na model Geil EvoTwo, Dual chanel kit. On podrazumeva komplet od 2 memorijska modula od po 2 GB u DDR3 standardu sa deklarisanom magistralom od 2200 MHz.

Prvo što se primeti je da i ovaj model dolazi u maloprodajnom pakovanju, koje pruža odličnu zaštitu modula. Time se, pored dobrog osećaja kupovine, garantuje i da će moduli stići do vas neoštećeni. Naravno, dva identična modula omogućavaju i pouzdan dvokanalni rad.

Geil je ove memorije opremio velikim aluminijumskim hladnjakom, čime se dobija odlično hlađenje čipova, što znači da će i povećanje brzine iznad deklarisanih specifikacija biti moguće. Umesto 2200 MHz, ova memorija će bez problema raditi i na 2300 MHz, uz napon od 1.65 volti, i deklarisani tajming za ovaj model od 9-10-9-28.

Baš kao i sve Geil memorije, EvoTwo se pre svega može pohvaliti izuzetnom pouzdanošću u toku rada, što je garantovano strogim procedurama testiranja svakog proizvoda u toku proizvodnje. Ni jedan memorijski modul se neće naći u prodavnicama ukoliko ne preživi naporne cikluse rada pri maksimalnom opterećenju.

Na kraju dodajemo da je i cena ovog modela veoma povoljna, što je delimično i posledica opšteg pada cena u segmentu DD3 ponude. To znači da je sada idealan trenutak za nabavku.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime