NVIDIA je nedavno u Beogradskom Supermarketu predstavila ekosistem proizvoda baziranih na procesorima koji unapređuju igračko iskustvo na najrazličitijim uređajima na tržištu. Od najmoćnije grafičke karte za desktop računare, GeForce GTX690, preko novih notebook računara sa Kepler čipovima do Tegra 3 tableta i telefona, Beogradski Supermarket je bio pun vrhunskog igračkog hardvera, san svakog gejmera.

Pored informacija o postojećim proizvodima bilo je i reči o najbržem Kepler čipu za notebook računare, GTX680m koji zahvaljujući svojim sirovim perfomansama koje obećava jako moćna specifikacija i arhitektura definitivno zaslužuje titulu trenutno najboljeg grafičkog procesora koji se trenutno može naći na tržištu.

Neki od prvih notebook računara koji će koristiti GTX680m su nestvarno moćni Alienware M17x i M18x koji će biti dostupni sa GeForce GTX 680M grafičkim procesorima uskoro.

Alienware M17x će biti dostupan sa GeForce GTX 680M grafičkim procesorom i NVIDIA Optimus tehnologijom ili NVIDIA 3D Vision tehnologijom. Alienware M18x biće dostupan sa GeForce GTX 680M grafičkim procesorima u jedinstvenim ili  SLI konfiguracijama do kraja meseca.

GeForce GTX 680M GPU takođe je dostupan u MSI GT70 laptop računarima i gejmerskim laptopovima  preko Clevo mreže partnera kao što su Ava Direct, Maingear i Origin.

 
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime