Novi uslovi privatnosti, tako glasi vest koju je objavio Instagram. 

 
Ako fotografiju uploadujete na Instagram kao javnu svi će moći da je vide preko Googlea. 
 
A ako odlučite da svoj javni Instagram profil učinite privatnim, sve fotografije koje ste objavili ranije kao javne i dalje će biti dostupne i vidljive svima opet preko Googlea. 
 
Možete li to da izbegnete? Naravno, da fotografije izbrišete sa Instagrama.
 
Izjavljuju da će ovaj problem rešiti, ali kako sada stvari stoje ono što mislite da je možda tajno jeste javno. 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime