Asus predstavlja novi maleni Eee PC1215N, multimedijalni netbook računar koji postavlja standarde.

Sva ograničenja po pitanju multimedijalne zabave koja su do sada imali netbookovi nestaju sa dolaskom Asus Eee PC 1215N modela. Kombinujući Intel Atom D525 procesor sa dva jezgra koja rade na 1,8 GHz i novu generaciju Nvidia Ion diskretne grafike sa Nvida Optimus tehnologijom, 1215N nudi odlične multimedijalne mogućnosti. Grafika nove generacije koja se nalazi u Eee PC 1215N omogućava vizuelni doživljaj nikada ranije viđen na netbookovima. Kristalno jasna i glatka reprodukcija videa visoke definicije (1080p) na ekranu rezolucije 1366 x 768 sa 16:9 odnosom stranica, samo je jedna od atraktivnih mogućnosti.

 

Eee PC 1215N dolazi sa naprednim fukcijama za povezivanje, koje koriste najmodernije tehnologije. USB 3.0 dozvoljava korisnicima da prenose datoteke brzinom do 4,8 GB u sekundi, skoro 10 puta brže nego sa USB 2.0. Bluetooth 3.0 omogućava korisnicima sinhronizaciju sa brojnim digitalnih uređajima brzinama koje su 8 puta veće nego pri korišćenju Bluetooth 2.1. 802.11n Wi-Fi povezivanje omogućava korisnicima brže surfovanje i veći protok u odnosu na 802.11 b/g standard.

Eee PC 1215N je osposobljen za punjenje mobilnih telefona preko USB-a čak i kada je isključen.

Asus je vlasnicima obezbedio i 500 GB prostora na Asus serverima, gde korisnici mogu skladištiti svoje podatke jednostavnom “prevuci i pusti” tehnikom. Ovi podaci su dostupni korisnicima u svakom trenutku, a sve što im je potrebno je Internet konekcija. 

Asus @Vibe aplikacija je preinstalirana na 1215N i omogućava korisnicima veoma jednostavan pristup muzičkim i video sadržajima, radio stanicama, kao i drugim oblicima online zabave kad god požele. Asus @Vibe sadrži i lokalizovane i međunarodne sadržaje. Ovi zabavni sadržaji se periodično ažuriraju i besplatni su u probnom periodu.
 
Aplikacija LocaleMe se zasniva na Microsoft Bing Maps i pomaže korisnicima da utvrde tačnu lokaciju na kojoj se nalaze, i da dobiju korisne informacije o okruženju. Korisnici mogu pomoću LocaleMe pronaći željenu adrese i odrediti trasu puta.

Korisnici Eee PC™ 1215N netbooka po posebnoj ceni imaju pristup Boingo globalnoj Wi-Fi mreži, koja obuhvata više od 100.000 pristupnih tačaka na aerodromima, hotelima, kafeima i restoranima širom sveta.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime