Kompanija Chieftec, jedan od globalnih lidera na tržištu kućišta i napajanja predstavlja nove modele. Bravo CS-03B-B je combo kućište koje će se odlično pokazati u sasvim različitim radnim uslovima, dok je revolucionarni BT-02B među najmanjim modelima na tržištu.

 

Chieftec Bravo CS-03B-B – kućište koje se transformiše

 

Chieftec Bravo CS-03B-B je novi model combo desktop kućišta koje može da se uz punu funkcionalnost koristi u horizontalnom i vertikalnom položaju. Ovakav pristup garantuje najvišu fleksibilnost za različite tipove korisnika u svim mogućim radnim uslovima, bilo da ga koristite kod kuće ili u kancelarijama. Crna boja će se idealno uklopiti u različita okruženja, dok je mATX format pružio minimalne dimenzije kućišta. Prednja maska je opremljena USB i audio priključcima, a tu su i vešto skriveni otvori od 3.5 i 5.25 inča.

 

Chieftec je kod ovog modela primenio svoju Component Mounting Frame tehnologiju za laku manipulaciju komponenti unutar kućišta bez upotrebe dodatnih alata. Tu su i dva mesta za čvrste diskove, a dodatnu funkcionalnost pruža ležište i za disk formata 2.5 inča.  Chieftec je posebnu pažnju posvetio hlađenju pa ovaj model može da se opremi brojnim ventilatorima: 2 x 60mm, 1 x 80mm i 1 x 92mm.

 

Chieftec UNI BT-02B – minijaturne dimenzije

 

Chieftec UNI BT-02B je jedno od najmanjih kućišta na tržištu sa dimenzijama od svega 29,5 X  13,5 X  24 cm, koje su samo nešto veće od optičkog uređaja. Ovaj model je namenjen pre svega za rad uz sisteme zasnovane na Intel Atom procesorima, ali će prihvatiti i matične ploče ITX formata sa snažnim procesorima. To je postignuto revolucionarnim pristupom u hlađenju sa čak tri ventilatora (1 x 80mm, 2 x 60mm). I pored ovako malih dimenzija unutar kućišta se nalazi vrhunsko napajanje Chieftec SFX-180W, dok je prednja maska opremljena USB i audio priključcima. Tu su i mesta za po jednu PCI karticu i čvrsti disk od 3.5 inča, dok je moguće ugraditi i optički uređaj po ODD standardu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime