iStyle Apple Premium Reseller je otvorio potpuno renoviranu iStyle prodavnicu u Ušće Shopping Centru. Posetioce očekuje sasvim novi vizuelni doživljaj, budući da iStyle sada prati dizajn Apple Premium Reseller prodavnica koje se nalaze širom sveta, kao i tradicionalno najveći izbor Apple proizvoda i dodatne opreme, uz savete i podršku stručno osposobljenog i ljubaznog osoblja.

U ponudi se nalazi kompletan asortiman Mac računara, uključujućidesktop i prenosne računare, monitore, dodatke i sve modele iPod digitalnih playera i propratne iPod opreme, kao i najveći izbor periferija, torbica, zvučnika i još mnogo drugih dodataka za Apple proizvode.

“Završili smo preuređenje naše iStyle prodavnice koja sada ima 140 m2, što je skoro duplo više nego ranije. Prodavnica je  uređena je prema Appleovim nacrtima napravljenim u skladu sa najnovijim dizajnom Apple Premium Reseller prodavnica u celom svetu. Osim izgleda prodavnice neke stvari se nimalo nisu promenile. iStyle i  dalje ima najveći izbor Apple proizvoda i dodatne opreme – uključujući stručne savete kvalifikovanih prodavaca i svu podršku koja Vam može zatrebati.” – rekla je Ljiljana Bauk, direktor iStyle-a.

Korisnicima svakodnevno na raspolaganju stoje sertifikovani tehničari zaposleni u ovlašćenom Apple servisu koji se nalazi u sklopu iStyle-a. iStyle za sve zainteresovane organizuje besplatne redovne prezentacije i radionice koje im pomažu da se upoznaju sa  mnogobrojnim mogućnostima Apple uređaja.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi proizvoda, događajima, akcijama i radionicama molimo Vas da posetite sledeću web stranicu www.istyle.rs.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime