Kompanija Apple domaćim kupcima je uglavnom poznata po vrhunskim mobilnim uređajima (iPad tabletima i iPhone telefonima) i sjajnim Mac i MacBook računarima, međutim u ponudi giganta iz Kupertina nalazi se i nekoliko vrhunskih perifernih uređaja sa kojima ćemo vas detaljnije upoznati u nastavku ovog teksta. Da ne bude zabune oni su prvenstveno namenjeni radu sa Apple-ovim gedžetima i računarima, ali se uz određenu logističku podršku mogu koristi i za rad sa Windows baziranim uređajima.

Magic Mouse

Magic Mouse je miš neverovatnih mogućnosti kome je cela gornja površina prekrivena senzorima osetljivim na dodir. Sa njime je moguće skrolovati, zumirati, editovati najrazličitiji slikovni i multimedijalni sadržaj i generalno veoma lako upravljati grafičkim objektima. Ima izveden i levi i desni klik, a baziran je na laserskom senzoru visoke rezolucije. Za sinhronizaciju sa Mac računarima i iOS uređajima koristi Bluetooh vezu, dok za napajanje koristi dve AA baterije.

Cena (sa PDV-om): 8.790,00 dinara

Wireless Keyboard

Ovo je najtanja, najlepša i najkomfornija Wireless tastatura na svetu koju je Apple osmislio za korisnike kojima je udoban i potpuno bežičan rad na prvom mestu. Tastatura je kompletno napravljena od aluminijuma i poseduje tastere plitkog hoda koji sprečavaju zamor u prstima i šakama čak i nakon višečasovnog kuckanja. Ima odličan raspored tastera i sve što je neophodno za jedan tih i komforan rad. Poput Magic Mouse-a i Wireless tastatura se napaja iz dve AA baterije i sa računarima ostvaruje interakciju preko Bluetooth veze.

Cena (sa PDV-om): 8.790,00 dinara

Magic Trackpad

Magic Trackpad je jedan od najboljih perifernih uređaja koje je Apple dizajnirao u poslednjih nekoliko godina. Prvenstveno je namenjen vlasnicima Mac desktop računara mada se bez problema može koristiti i za MacBook računare. Suštiniski on predstavlja Multi-Trackpad koji se nalazi na MacBook računarima samo izdvojen u zasebnu celinu. Sa njime korisnik može jednostavno da zumira, skroluje i upravlja eleketronskim sadržajima. U kombinaciji sa Wireless tastaturom donosi niz naprednih mogućnosti.

Cena (sa PDV-om): 8.790,00 dinara
Kontakt: Apcom

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime