Nakon velikog uspeha DataTraveler 109 flešića kompanija Kingston je odlučila da na isti ”fazon” dizajnira još jedan model čiji je naziv DataTraveler SE9.  

Vizuelno i suštinki između njih nema nekih velikih razlika, međutim kućište DT SE9 drajva je napravljeno od metala što ga čini otpornim na sve spoljne uticaje (zračenja, kiša, vetar…), kao i na padove i potrese. Idealno je rešenje za zahtevnije korisnike, kao i za sve dinamične osobe.

Najzad sve vaše tajne možete da nosite sa sobom i budete sasvim sigurni da im se neće ništa dogoditi. Jasno je da mislimo na nacrt za tajno teslino oružje, slike bivše devojke kako se skida, sve one brojeve kreditnih kartica koje ste kupili od Rusa na netu, kao i vašu ličnu spemersku listu od 100.000 domaćih mejlova koju čuvate za svaki slučaj. A šta drugo?

U osnovi DataTraveler SE9 spada među brže flešiće u svojoj klasi zahvaljujući NAND fleš čipovima poslednje generacije i odličnom USB 2.0 kontroleru sa kojim na testovima postiže brzine čitanja do 28MB/sec., odnosno 20MB/sec. kada dovorimo o upisu podataka. Zbog svojih malih dimenzija preporučuje se za notebook, netbook i tablet računare (bar one koji imaju USB ulaz) kao i za sve mobilne gedžete koji žele brzo i lako da prošire skladišni prostor.

DataTraveler SE9 je dostupan u kapacitetima od 8GB i 16GB po više nego korektnim cenama zbog čega od nas dobija apsolutnu preporuku! 

Cena (sa PDV-om): za model od 16GB – 1.850,00 dinara
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime