EgoBook je aplikacija koja ima veoma dobru šansu da bude izabrana za najomraženiji program ikada. Ne samo što je program, a programi su rezervisani za štrebere, nego se i nalazi na tom zlom Internetu prepunom pornografije i ugrožavanja privatnosti. Tome dodajte da je još napravljena i za Facebook i biće vam dovoljno da zakažete novu seansu kod psihijatra ili bar zapalite gradski autobus u ime protesta protiv globalizacije.

Ali, pošto ste vi već ionako dovoljno iskvareni, sve ovo vas uopšte ne potresa zar ne? E pa onda će da vas potrese što će ova zla aplikacija odštampati vaše Facebook statuse, slike i sve drugo sa vašeg Wall i tako uništiti komad šume, upropastiti prirodu i doprineti globalnom zagrevanju. To jednostavno ne možemo da joj oprostimo. Ako vas svet oko vas uopšte ne zanima, glasate sa radikale ili DSS onda će vas možda interesovati da možete da odštampate vašu knjigu, ali možete to da uradite i za nekog od vaših prijatelja. Čak će i naslovna strana biti izrađena od vaše nesavesne slike, i slike vaših zlih prijatelja.

Umesto zaključka evo vam ga potpis iz naših mejlova i biće vam sve jasno:

Save a tree. Don’t print this e-mail unless it’s really necessary.
Spasite drvo. Ne štampajte ovaj e-mail ukoliko to zaista nije neophodno.

1 KOMENTAR

  1. svaki publicitet je dobar publicitet. 🙂
    sada ste upravo javili SVIMA u Srbiji (jer svi citaju dominomagazin.com) da postoji ova aplikacija, i garantovano ce mnogi i da je probaju)

    HA! backfired!!!! xD

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime