07. Mini pita USB stick

Nekontrolisano proždiranje pite pre Božića donosi sreću u narednoj godini to će Amerima i sličnima koji je sada konzumiraju ipak doneti više kilograma nego radosti. Kako god bilo, ovaj stick me je zaludeo!

Ucitavanje slike je onemoguceno

06. Komad drveta look-alike USB stick

Koliko otkačenim ili ludim bi vas proglasili da vam iz kompa viri komad drveta možete da saznate samo kupovinom ovog komičnog sticka. Cena mu je paprena ali zato je cool faktor deblo u crvenom polju!

Ucitavanje slike je onemoguceno

05. Biblija USB stick

Pripremio sam nešto i za sve pobožne među nama. Šta mislite o tome da vam kompletna Biblija stane u džep i uvek bude pri ruci? Od sada je i to moguće. Na ovom USB sticku vas osim memorijskog prostora očekuje i cela Sveta knjiga.

Ucitavanje slike je onemoguceno

04. Kugla USB stick

Ko kaže da USB stickovi postaju sve manji?! Chris Spurgeon nam je dokazao da nije tako. Njegova opičena ideja bi vam isteglila ruke, a ni komp ne bi daleko stigao, pa morate da koristite produžni kabl.

Ucitavanje slike je onemoguceno

03. Darth Vader USB stick

Da USB stickovi imaju i svoju mračnu stranu dokazuje upravo ovaj primerak. Zloglasni Darth Vader ispod kacige mudro skriva tajno oružje – memorijski prostor od nekoliko giga. Ako budete imali sreće možda i stignete po svoj primerak.

Ucitavanje slike je onemoguceno

02. Napaljeni pas USB

Znamo da psi tu i tamo vole da opšte s plišanim igračkama ili recimo našom nogom. Kad je kriza, kriza je. No nismo znali da ta kriza može da bude toliko jaka da navale i na komp. Najbolje je da ne objašnjavamo već pogledate sliku psa u akciji.

Ucitavanje slike je onemoguceno

01. Obezglavljeni meda USB stick

Najotkačeniji stick je ovaj jadni Sergio de Ana meda koji je doslovce dao svoju glavu za prenos podataka. Radi se o tome da morate da mu “otkinete” glavu kako bi ga koristili.

Ucitavanje slike je onemoguceno

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime