Iz kompanije Kingston na domaće tržište stiže nam najbrža CompactFlash memorijska kartica na svetu – Ultimate 600x. Isti je tipa 1 i poseduje moćne memorijske čipove zahvaljujući kojima postiže brzine upisa i čitanja od 90MB/s. Upravo zbog toga idealno je rešenje za profi fotografe i video snimatelje, kao i za sve korisnike kojima je potrebno da brzo, lako i jednostavno transferuju veće količine informacija.

Ultimate 600x CF kartica je napravljena od kvalitetne plastike i aluminijuma i nudi zavidan nivo otpornosti na većinu spoljnih faktora, kao i na padove i potrese. To je čini interesantnom za korišćenje u specifičnim okruženjima poput pustinja, kišovitih i hladnih predela, ali i radnim okruženjima sa visokim stepenom zagađenja. Može da bude dobar izbor za podvodna snimanja jer ne gubi na brzini upisa i čitanja čak i na većim dubinama.

Kingston ovu ComactFlash memeorijsku karticu pored prateće dokumentacije isporučuje i sa MediaRECOVER softverom sa kojim brzo, lako i jednostavno možete vratiti obrisane fajlove (fotografije, video snimke…) – nikada se ne zna kada može da zatreba. Inače, Ultimate 600x CF kartica je za sada dostupna isključivo u kapacitetima od 16GB i 32GB i to po sasvim korektnim cenama za ono što nudi. Apsolutna preporuka!

Cena (sa PDV-om): od 4.700,00 dinara
Kontakt: Kingston