Najbolji robot usisivač je konačno napravljen. I ne, nije zamišljeno da ide po vašoj buržujskoj kućici od 1200 kvadrata i čisti ostatke povraćke od prošle noći. Mada ni to ne bi bilo loše kada bolje razmislimo.

Ipak, ovaj robot je rešenje za jedan od najvećih problema u velikim gradovima pa i Beogradu. Itekako i Beogradu.

Najbolji robot usisivač

Beetl je robotić na četiri točka koji samostalno pronalazi i čisti pseću kaku napolju. Dakle, više nikada nećete morati da čistite za vašim psom pošto će to u budućnosti raditi vaš robotski sluga.

Autunomno vozilo ima kamere koje mu pomažu da otkrije nepoželjne gomilice kake u travi posle čega ih pokupi uz pomoć vrlo posebnog mehanizma.

Kaka se onda pakuje u hermetički zatvoren kontejner odakle se baca u đubre. Beetl ume da izbegava prepreke i samostalno se kreće po određenom terenu. Vi samo treba da mu definišete granice koje ne sme da pređe i prepustite mu častan posao. Ali ni to nije sve. Robot će se povezati na cloud mrežu pa će uz pomoć veštačke inteligencije učiti i postati još pametniji. Verovatno će shvatiti gde to psi posebno vole da obavljaju nuždu i kada. A možda će preko mreže razmenjivati iskustva sa kolegama i pričati o tome kako rade užasan posao posle čega će odlučiti da dignu ustanak i pobiju svoje vlasnike i te proklete džukele.

Do tada, predlažemo da gradske vlasti nabave vojsku ovih robota kako bi se izborili sa toliko psećih govana po Beogradu… a kada Beetl postane samosvestan nadamo se da će se prvo obračunati sa neodgovornim vlasnicima pasa.

Roboti ubice stižu!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime