Koji su najbolji programi za čuvanje lozinki? Želite da vaša lozinka bude sigurna ali ne znate baš kako da to izvedete. Možda će vam ovi alati pomoći da najzad budete sigurni da vašu lozinku ne može niko da provali.

Najbolji programi za čuvanje lozinki

Važno je pre svega, da koristite svoj browser koji će upravljati lozinkama umesto vas. Programi poput Chrome, Firefox, Safati, Edge i neki drugi besplatni su i dobri i čuvaće vam lozinke. Morate da se ulogujete.

Ako koristite integrisane mogućnosti čuvanja lozinke u browser trebalo bi da je vaš korisnički bilo za mobili ili kompjuter zaštićen glavnim PINom ili lozinkom. Ako to ne uradite svako ko koristi vaš računar imaće pristup Facebooku, Gmailu i drugim veb lokacijama koje imaju automatsku prijavu.

Password je super, brz, funkcioniše skoro svuda gde vam je potrebna lozinka. Benefit je i to što može da upozori kada je vaša lozinka uključena u kršenje podataka,

LastPass je odlična odluka, ne samo da je odličan već i besplatan ako se koristi samo na jednoj mašini. On čuva beleške, osetljive informacije, detalje o plaćanju, lozinke. Dobro je što upozorava na povrede podatka, lako se vide svi uskladišteni podaci.

Dashlane je još jedan sveobuhvatan menadžer lozinki. I ovde je važno da postoji upozorenje ako bilo koja od vaših lozinki i korisničkih imena procuri na mrežu.

Kako promeniti šifru za WiFi otkrijte na linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime