Najbolje besplatne aplikacije za telefone su pred vama. Izabrali su ih korisnici sa foruma Reddit. Ako neko zna oni znaju koje su korisne i besplatne, skoro savršene aplikacije. A njih je baš mnogo, dvadeset i to različitih, za svakog nešto korisno. Zato obavezno pročitajte.

Najbolje besplatne aplikacije za telefone

All Trails

Pomaže ljubiteljima prirode, trčanja, planinarenja, biciklizma. Stvorena je za avaturiste koji tu mogu naći, recimo više od 100.000 staza za trčanje u raznim zemljama uz podatke bez kojih ne krećete na trčanje. Piše i o tome na koju stazu možete voditi decu, pse, daju se komentari koji su uvek vrlo, vrlo korisni.

Khan Academi

To je neprofitna organizama koja pomaže u učenju raznovrsnim alatima na mreži. Ako želite da naučite nešto o astronomiji, jezicima, matematici, hemiji, astronimiji na pravom ste mestu. I sve je besplatno zauvek.

Mealime

Aplikacija je namenjena onima koji vole da kuvaju, da krčkaju, smišljaju nove recepte. Preporučuje se mnogo toga a na vama je samo da odaberete i u tome vam pomaže Mealime.

Tunity

Ona će vam omogućiti da jednostavno skenirate TV ekran a onda će ova aplikacija preneti TV zvuk na vaš uređaj kako biste mogli da slušate sa slušalicama. Nikome ne smetate i niko vam ne smeta.

Libby

Libby je zapravo e-biblioteka. Besplatno pristupate sa vašom karticom kolekciji knjiga a knjigu možete da preuzmete besplatno i pročitate je ako i kad želite. Ne idete u biblioteku, na distanci ste od ostalih ljudi a knjiga je tu da vas odvede u razne svetove.

Air Droid

Vrlo zgodna aplikacija za deljenje datoteka. Pomoću ove aplikacije delite audio i video zapise, fotografije i sve druge datoteke.

Insight Timer

je napravljen za meditaciju. Aplikacija sadrži pretraživač meditacija stručnjaka sa Harvarda, Stanforda, University of Oxford i drugih uglednih škola.

Clue Period & Cycle Tracker

Prati korisnicama menstrualne cikluse, beleži sve što je bitno za ovaj ciklus. Pomaže u preciznom beleženju i omogućava bolje praćenje zdravlja.

Shazam

Ova aplikacija vam pomaže da saznate koja se upravo pesma emituje na radiju, u kafiću, prodavnici. Bićete uvek obavešteni koja je to pesma koju baš volite i ko je peva. I svi će vas voleti zbog toga.

Photomath

Pomaže u rešavanju matematičkih problema. Aplikacija ih rešava savršeno i to tako što samo slikate jednačine. I tako će vam omogućiti da bolje pripremite ispit ili da jednostavno vežbate zabavljajući se jer imate tako pametnu aplikaciju. A i vi ste pametni.

DuoLingo

Duolingo je aplikacija koja će pomoći da naučite neki strani jezik. Odlično koncipirana, lako se koristi i sasvim je zanimljiva za učenje. Nudi se 35 jezika a na vama je samo da izaberete onaj koji još uvek ne znate.

SkyView Lite

App pomaže da dopunimo znanje o zvezdama, planetama, svemiru. Vi ste na proplanku, daleko od grada, zvezde sijaju ali nemate pojma koje su. Ništa lakše, okrenete telefon ka nebu i saznaćete šta gledate, da li su zvezde ili sateliti, sazvežđa, planete. Odlična je za decu ali i odrasle.

Waze

U pitanju je aplikacija za navigaciju. Daje uputstva, izračunava rute koje su vam potrebne, možete da prijavljujete nezgode, prepreke. Pomaže kada ste na četiri točka. Po nekima je čak i bolja od Google Maps.

iNaturalist

Program služi za slikanje životinja i biljaka. I ne samo da će ih izvrsno slikati već ćete dobiti informacije koje su to biljke i životinje, što je svakako korisno. Može vam se učiniti da je neka biljka baš zgodna da se pojede ali ne radite to dok ne proverite da li je jestiva ili otrovna.

Radio Garden Live

Ovo je ono što ste oduvek želeli. Aplikacija vam pomaže da slušate radio stanice na raznim lokacijama u svetu. Moći ćete da slušate isto ono što sluša vaš partner kilometrima daleko i činiće vam se kao da je tu, sa vama, u sobi.

Too good to go

Too good to go će pomoći i vama i restoranima. Aplikacija pokazuje u kom restoranu možete da kupite jeftino hranu koja je ostala. Vi ćete je dobiti po nižoj ceni a restorani neće bacati višak hrane. Sjajno.

Google Arts & Culture

Genijalna aplikacija koja ima preko 2000 institucija kulture iz 80 zemalja pa će se naći za svakog ljubitelja umetnosti i kulture po nešto. U vreme pandemije ovo je veoma, veoma korisno jer ne morate da putujete kako bi razgledali muzejske eksponate. Sada vam je sve na dohvat ruke.

A Soft Murmur

Ima različite zvuke i kontrolu jačine zvuka svakog od njih, bilo da je to grom, vetar, kiša, pljusak, oluja, talasi. Recimo tiho žuborenje vode vas uspavljuje pa ćete to uključiti. Kad se zaželite mora, tu su morski talasi. Sve je na dohvat ruke a za vaše zadovoljstvo. Različiti zvukovi pomažu kod opuštanja, spavanja, učenja…

Sleep Cycle – Sleep Tracker

Ovo će vam pomoći u spavanju. Aplikacija uči o načinu na koji spavate, beleži cikluse, hrkanje, ono što pričate noću a ima i budilnik ako treba. Srećno spavanje i ne budite se noću i nikako nemojte jesti.

Alarmy

Aplikacija će vas probuditi nežno i baš na vreme. Vodiće računa o prirodnom ciklusu vašeg sna a vi ćete ustati orni i spremni za novi dan.

Pogledajte i – Najbolji telefoni do200 evra za 2021 godinu

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime